Hanacsek és Puhl is minket olvas!

Hanacsek Attila - órája - forrás: nso.hu Forrás: nso.hu - Hanacsek Attila - órája.

A vecsési szakreferensi napon ismét weboldalunk volt a fő téma, hiszen a játékvezetés gondiról nem lehet ott beszélni!

 A tar alelnök, Hanacsek Attila ismét elmondta, hogy a játékvezetéssel foglalkozó, minden engedély nélküli weboldal, aminek a nevét nem mondja ki és nem is olvassa valótlanságokát állít és nem tudnak ők ellene mit tenni.

- Az elmúlt 15 évben több alkalommal kerestük meg az MLSZ sajtóosztályát és az MLSZ JB vezetőit interjú kérésre, vagy a szerkesztőségünkhöz érkezett hírekkel kapcsolatban – nyilatkozta dr. Czett Szabolcs a focibiro.hu  weboldalának tulajdonosa. -  Sajnos a megküldött levelekre 90%-ban nem érkezett válasz.

- Hanacsek Attila elfelejti azt, hogy néhány évvel ezelőtt hozzám fordult segítségért, amikor még körön kívült volt és Vágnerék ellen kellett adatokat gyűjteni. Sajnálatos, hogy az Alelnök Úr a tényeket eltorzítja és olyan színben tűnteti fel a weboldalunkat, mintha Ő nem olvasná kollégáival folyamatosan. Megdöbbentő, hogy a focibiro.hu weboldal szerintük a magyar játékvezetés tönkre tevője. Természetesen amennyiben valamelyik megjelent cikkel kapcsolatban észrevétele lett volna, vagy úgy véli , hogy valótlanságot állítottuk meglett volna a  jogi lehetősége arra, hogy helyreigazítást kérjen.

 

A focibiro.hu oldalon az elmúlt 15 évben, több mint 10.000 cikk jelent meg. Mindössze 2 alkalommal kértek az érintettek helyreigazítást, de akkor is azért, mert a forrás feltűntetése nem volt megfelelő.

 

Kedves Attila!

Nem csak akkor kell telefonálgatni és emailezni, amikor körön kívül van az ember,...

 

 

 

Hozzászólások