Szépen elbúcsúztatták Bedét - olvasói levél

Bede Ferenc int - forrás: nso.hu Forrás: nso.hu - Bede Ferenc int.

Rájár a rúd szegény Bede Ferencre, ami a búcsúját illeti. Néhány héttel ezelőtt a havazás miatt kellett módosítani a búcsúmeccsét, hétvégén is akadtak gondok bőven. Mi is történt pontosan?A VI. Sípmesterek Fesztiválján szombat este 19:00-ra volt meghirdetve Bede búcsúztatója valamint a gála vacsora is! Sajnos a búcsúztató személy megcsúszott, így a búcsúra 21 óráig kellett várni. Sokak szerint a hó fogságában akadhatott el az elnök, ezért kellett közel két órát várakozni. Akkor azonban a megjelent közel 400 játékvezető ismét jót derült. Az elnök úr összefüggéstelen beszédjét nem tudták megérteni, ezért mikrofont kellett cserélni. Sajnos az új szerkezettel sem volt valami rendben, hiszen ott is gondja akadt a szavak megértésével a hallgatóságnak.

Az NB I-es játékvezetők is köszöntötték az idei szezonban 271 élvonalbeli mérkőzése után búcsúzó Bede Ferencet, aki egy szép karórát és egy jellegzetes megmozdulásaiból összeválogatott tablót vehetett át 400 játékvezető vastapsa mellett. Az ő búcsúztatójukon legalább a technika ördöge nem babrált ki velük.

Egy biztos, aki ott volt az nem fogja elfelejteni a szombat estét! Bede Ferenc 271 NB. I-es mérkőzéssel a háta mögött szebb búcsút érdemelt volna! Ugye?

 

A cikket egyik olvasónk e-mailben juttatta el szerkesztőségünkhöz

 

Hozzászólások