Vági: több fontos döntés

Vági Márton - forrás: MLSZ.hu Forrás: MLSZ.hu - Vági Márton.

Az MLSZ Főtitkára belső levelet küldött minden munkatársának a korona vírus intézkedéssel kapcsolatban:

Tisztelt Munkatársak!

A koronavírus járvány európai terjedése kapcsán Dr. Vági Márton Főtitkár Úr az alábbi tájékoztatást adja:

Az MLSZ folyamatos kapcsolatot tart a Kormány által felállított Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzzsel (Operatív Törzs). Az MLSZ részéről a mai napon hivatalos kapcsolattartónak Dr. Zelei János Titkárságvezető került kijelölésre. A járvánnyal kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdés esetén kizárólag az MLSZ Főtitkárátról és Titkárságvezetőjétől származó információ tekintendő hivatalosnak.

A külföldi csapatok részvételével 2020. április 15-tel bezárólag megrendezendő felkészülési mérkőzéseket kérjük lemondani.

A külföldi csapatok részvételével 2020. április 15-tel bezárólag megrendezendő, nem lemondható mérkőzések látogathatósága vagy zárt kapuk előtt történő lejátszása egyedi mérlegelés tárgyát képezi.

2020. április 15. napjáig a labdarúgók és sportszakemberek külföldre utazása nem javasolt, kivéve ha ahhoz különösen fontos érdek fűződik vagy a külföldi úticél alacsony fertőzöttségű.

2020. április 15. napjáig minden olyan rendezvényt, amely 30 főnél több részvételével jár (különösen, ha hosszabb ideig, zárt térben kell tartózkodni) le kell mondani.

A fentiekben nem részletezett esetekben is bármely munkavállaló kezdeményezheti felettes vezetőjénél az eseménytől való távolmaradást.

Kérjük, hogy az MLSZ valamennyi munkavállalója
a munkaállomásra történő megérkezésekor kötelezően használja a kihelyezett kézfertőtlenítő automatákat,
rendszeresen és alaposan mosson kezet vízzel és szappannal, vagy tisztítsa meg kezét a kézfertőtlenítő automatáknál – https://www.youtube.com/watch?v=MXpYOz5Q03M köhögéskor, tüsszentéskor takarja el száját behajlított könyökével vagy egy zsebkendővel, majd azonnal dobja ki a zsebkendőt,
kerülje a szemhez, szájhoz, archoz nyúlást,
koronavírusra fertőzésre utaló legkisebb jel esetén (láz, szárazköhögés, légszomj) tájékoztassa felettes vezetőjét és maradjon otthon!


Üdvözlettel
Dr. Zelei János Tamás
Titkárságvezető



Kapcsolódó cikkek



Hozzászólások