Kijavították a hibát! De attól még megtörtént

MLSZ informatika

2011-02-18 08:46:22

MLSZ székház (1) - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - MLSZ székház (1)

Észbe kaptak az MLSZ JB illetékesei és törölték a 20. fordulóig előre megadott játékvezetők listáját www.mlsz.info oldaláról.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az MLSZ Játékvezetői Bizottsága (MLSZ JB), az UEFA normáknak ellentmondóan, hetekre előre megadta a tavaszi NB I-es forduló meccseinek játékvezetőit.


Amint szaporodtak a korrupciós vádak a különféle nemzetközi mérkőzéseken, úgy lett egyre szigorúbb az UEFA szabályozása, ma már ott tartunk, hogy maga a Bajnokok Ligája-meccset vezető bírócsapat is csak pár nappal a mérkőzés előtt, sokszor alig 48 órával az utazást megelőzően értesül arról, hogy melyik mérkőzésre jelölte ki bíráskodni a szövetség. A nyilvánosság még később, a meccs előtti napon (!) értesül a bíróküldésről.

 


Ehhez képest, aki ellátogatott a www.mlsz.info weboldalra, a szövetség belső (?) információs site-jára, az mindenfajta hozzáférési kód nélkül láthatta, hogy ki lesz a játékvezetője nem csak az első tavaszi NB I-es forduló meccseinek, de a negyedik forduló rangadója, a Videoton?Debrecen összecsapás is ?le volt osztva?.

A Vágner László vezette testület azzal próbálta korrigálni szakmai bakiját, hogy a mai napon törölte a jó előre beírt játékvezetők, asszisztensek és ellenőrök listáját.


Ami nincs fent a weblapon, az meg sem történt. Ugye, kedves MLSZ JB?


 

Hozzászólások: