Jól vezette Iványi!

Profi - vegyes

2011-05-18 18:16:41
Albert István | Iványi Zoltán | Medovarszki János |

Iványi Zoltán - int - forrás: vidi.hu
Forrás: vidi.hu - Iványi Zoltán - int

Tegnapi remek hangulatú és magas színvonalú Magyar Kupa döntőben a  Kecskemét 3:2-es végeredménnyel kerekedett felül a bajnok Videoton FC  csapata felett, így a klub alapításának 100. évfordulóján megszerezte  történetének 1. Magyar Kupa győzelmét. 

Mint ahogy arról már beszámoltunk a mérkőzés játékvezetője a békéscsabai Iványi Zoltán, segítői Albert István és Medovarszki János voltak. A békési trió remek teljesítményt nyújtva vezette le ezt a rangos mérkőzést.

- Már a küldés kézhez vételekor valamennyien átéreztük ennek a találkozónak a jelentőségét és a súlyát - mesélte Zoli a mérkőzés után. - Úgy érzem sikerült felnőnünk a feladathoz, bevallom élveztük minden egyes pillanatát a kupadöntőnek. Pár éve kisfiammal "Gyurmával" voltunk a Népstadionban, egy játékvezetői fizikai tesztet tekitettünk meg. Ekkor még nem voltam országos kerettag. Amikor Gyurci megkérdezte, hogy ez melyik pálya, én azt válaszoltam neki, hogy az ahol egyszer meccset fogok vezetni. Örülök, hogy igazam lett nagyon büszkék vagyunk rá kollegáimmal együtt, hogy ráléphettünk a Puskás Stadion gyepére.

A mérkőzés valóban jól sikerült, Iványi Zoli nagy elfogadottsággal rendelkezett a csapatok előtt. A mérkőzés végén egy szituációt vitattak a fehérváriak, de a videó tanúlsága szerint a játévezetőnek és az asszisztensnek volt igaza. (Emlíett jelenet 1:45-nél). Teljesítménytekhez gratulálunk!




Hozzászólások: