Farkas Ádámot is megtalálták

Profi - vegyes

2013-08-12 19:59:23
Farkas Ádám |

Farkas Ádám - Újpest-FTC - forrás:
Forrás: - Farkas Ádám - Újpest-FTC

Az NB I "piros-királya" vezeti a Fradi-MTK-t - írja a csakfoci.hu

Farkas Ádámot jelölte ki a hétvégi örökrangadó játékvezetőjének a Magyar Labdarúgó Szövetség. A hevesi bíró eddig öt piros lapot osztott ki az idényben (kettőt a Kecskemétnek a Mezőkövesd ellen), de az előző idényben is csak egy kollégája használta többször a kiállítás eszközét a fegyelmezésre.

Farkas Ádám vezeti a Ferencváros és az MTK csatáját szombaton, a Puskás-stadionban ? derült ki az MLSZ adatbankjából. A fiatal sípmester az elmúlt fordulóban a KTE-Mezőkövesd bajnokin közreműködött és két hazai, valamint egy vendégjátékost állított ki a 2-6-ra végződött összecsapáson.

A bírónak ezzel megvan az ötödik kiosztott piros lapja is az idényben, az 1. fordulóban a DVSC-Kaposvár találkozó 12. percében Kovács Olivért (Rákóczi) "szórta ki", a 2. körben pedig az újpesti Jarmo Ahjupera jutott a kiállítás sorsára a Puskás Akadémia elleni mérkőzés 69. percében. Tavaly Farkas 16 meccsen 10 piros lappal zárt, ezzel a második lett ebben a tekintetben az NB I-ben (a 0,77-es piros/meccs átlaggal viszont első).
Hozzászólások: