Becséri visszavonult?

Becséri Dániel - forrás: csakfoci.hu Forrás: csakfoci.hu - Becséri Dániel.

A csakfoci.hu információi szerint Becséri Dániel visszavonult a játékvezetéstől. A 28 éves bíró 2012-ben debütált az első osztályban, - akkor azt mondta, élete álma teljesült - azóta rendszeresen vezetett, tavaly nyártól tagja volt a 12 tagú profi játékvezetői keretnek. A szezon előtt még részt vett a játékvezetők szokásos edzőtáborozásán, utána döntötte el, hogy befejezi. Honlapunk úgy értesült, hogy Becséri Dániel visszavonult a profi játékvezetéstől. A fiatal bíró idén már nem bíráskodott az NB I-ben. - Valóban nem vezettem meccset még idén és nem is fogok, mivel visszavonultam - mondta a mindössze 28 éves Becséri Dániel.

Családi okok miatt döntöttem így az elmúlt hetekben, de ennél többet az okokról nem szeretnék mondani. Egyoldalúan szerződést bontottam az MLSZ-el, tehát nem arról van szó, hogy esetleg a másik fél elégedetlen lett volna velem. Becséri 2013 nyarától tagja volt a 12 fős profi játékvezetői keretnek, ami kiemelkedő juttatást is jelentett.

- Ezt is mérlegeltük a családdal, de végül úgy döntöttem, hogy befejezem. Azt nem zárom ki, hogy egyszer pár év múlva visszatérek, de most lezárult egy szakasz az életemben. Kiköltöztünk Pákozdra, játszom a megyei csapatban, valamint klub vezetésébe is besegítek - zárta a korábbi NB I-es bíró. Becsérinek saját szurkolótábora volt az első NB I-es mérkőzésén, akkor még azt mondta: élete álma teljesült azzal, hogy bemutatkozhatott az élvonalban.

Becséri Dánielről adatok az adatbankunkban:

   
Hozzárendelt szezonok a keretekhez: 12
Küldések száma 165
Nemzetközi küldések száma 4
Legels? küldés az adatbankban 2007-08-11 - Soproni Liga - Sopron-Nyíregyháza - (tartalék jv.)
Legutolsó küldés az adatbankban
2014-05-31 - NB. I - OTP Liga - MTK-Kaposvár - (alapvonali 1)
Kiosztott sárgalap 386
Kiosztott piroslap 23

NB. I-es mérkpzések:

 
Vezetett mérkpzések száma 33
Legelső NB. I-es küldés az adatbankban 2012-03-03 - OTP Bank Liga NB. I. - Lombard Pápa Terminál FC-MVM-Paks
Legutolsó NB. I-es küldés az adatbankban 2014-05-30 - NB. I - OTP Liga - PMFC-Haladás
Kiosztott sárgalap 168
Kiosztott piroslap 11

 

 

Hozzászólások