focibiro.hu


Balhé, asszisztens a földön

2014-05-13 13:01:21
Megye: Fejér |
Játékvezetők:


Elszabadultak az indulatok vasárnap a Gárdony-Beloiannisz öregfiúk találkozó végén - a két csapat szó szerint egymásnak esett. A lökésekből és a rúgásokból az egyik asszisztensnek is bőven kijutott, a videó tanulsága alapján kétszer is a földre került.

A Plastobo Öregfiúk 2. csoportjának 20. fordulójában a 4. helyen álló Gárdony a 12. Beloiannisz gárdáját fogadta, és bár a vendégek ősszel 4-2-re nyertek, most nem számíthattak a három pontra. Ezért is érthetetlen, miért szabadultak el az indulatok a 78. percben, 4-1-es gárdonyi vezetésnél?

A Fejér Online rövid videóján már gyakorlatilag a két csapat szinte teljes kerete részt vesz a tömegjelenetben, amely két játékos vitája után robbant ki. Az összevitatkozó feleket társaik nem csitították, inkább beszálltak a tettlegességig fajuló adok-kapokba ? a beloiannisziak közül ketten annyira belemelegedtek a balhéba, hogy félmeztelenre kellett vetkőzniük.

A sűrűjében próbált rendet tenni az egyik asszisztens, Obuch Zoltán, akit a vendégjátékosok kétszer is fellöktek. Ez nem marad és maradt megtorlatlanul, a játékvezető három piros lapot osztott ki, a Fegyelmi Bizottság tárgyalja az esetet, és vétkes játékos(ok) ellen rendőri feljelentést is tesz.

 

forrás: fejerfoci.hu