Teo bemutatkozott!

Georgiou Theodoros - forrás: Forrás: - Georgiou Theodoros.

A pécsi Georgiou Thodoros asszisztensként pénteken a Paks-MTK mérkőzésen mutatkozott be. Ha valakinek a név ismerős, akkor nem téved! Georgiou Theodorosz édesapja, Georgiou Grigorisz NB I-es játékvezető volt, labdarúgásban. A fia is kövezni szeretné, ha némi szerencséje is lesz a tehetsége mellé, akkor messzire juthat. Tény, már felnőtteknek is vezetett meccset, pedig még csak 17 éves.

A megyei III., illetve a megyei II. osztályban már bíztak rá mérkőzést Georgiu Theodoroszra,. a gimnazista legényre. A srácra, aki kettős ügynök, hiszen a PTE-PEAC ifiben korábban kapus is volt, mostanában pedig a mezőnyben vállal szerepet.

A játékvezetői vizsgát pedig már 15 évesen letette, szóval - bármilyen furcsán hangzik is - nem kezdő a pályán. Télen felkerült az NB. II-es keretbe, míg nyártól 22 évesen már az élvonalban is lenget. A tavaszi 11 NB. II-es nagyon jól sikerült, megérdemelten került az élvonalbeli asszisztensek közé.

A Teo - ahogy a megyében mindenki ismeri - az egyik legrutinosabb játékvezető, Solymosi Péter asszisztense volt, míg az alapvonalon ott volt Kassai Viktor is. A mérkőzést a korábbi élvonalbeli játékvezető Arany Tamás ellenőrizte. 

 

 

Hozzászólások