Ez a projekt is megbukott! Lúzer informatikus takarodj!

MLSZ informatika

2014-09-14 17:32:12

Adatbank - 2017.02.10 - forrás: adatbank.mlsz.hu
Forrás: adatbank.mlsz.hu - Adatbank - 2017.02.10

Néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy megbukott a megyei igazgatóságok weboldalának projektje valamint az MLSZ.hu webes megjelenési fejlesztése. Sajnos az mlsz.info projekt is gyakorlatilag halott!

Az MLSZ.infó publikus adatbankját az informatikai vezető utasítására váratlanul korlátozták. Igaz ennek az arrogáns korlátozásnak értelme nem volt, csak az, hogy ne kerüljön információ a szurkolóknak. Inkább beépítettek az oldalba egy értelmetlen beléptető oldalt.

A tervek szerint ez a publikus felület váltotta volna ki az adatbankot, amelyet 2010 óta nem fejlesztettek, sőt azóta csak korlátoztak. Itt lett volna lehetőség a megyei igazgatóságok és a válogatott híreinek és minden játékos, játékvezető valamint bajnokság adatának egységes megjelenésére.

Nyilván szúrta a szemét az informatikai vezetőnek a jó ötlet és fejlesztés, hiszen ő barátoknak és a foci világát nem ismerőknek szeretne anyagi előnyöket biztosítani. Persze nem szól rá senki, mert őt is csak oda helyezték zsíros pénzekért és azért, hogy hozzáadott értéket ne teremtsen.


 

Hozzászólások: