focibiro.hu


Meglökte a bírót, aki hülye niggernek nevezte

2014-09-03 17:07:25
Megye: Csongrád |
Játékvezetők:


Félbeszakadt a Balástya-Csengele megyekettes bajnoki. A játékvezető rendőrt hívott, a válogatott röplabdás, egyben futballista Mészáros Dömötör pedig feljelentést tett. Félbeszakadt a hétvégén a megyekettőben játszott Balástya-Alfapakk-Csengele mérkőzés, miután a vendégek játékosa, a korábbi válogatott röplabdázó Mészáros Dömötör a bírót inzultálta - írja az origo.hu. A Balástya az első félidő végén 2-0-ra vezetett, amikor a vendégek szereztek egy gólt, amit les miatt nem adott meg a játékvezető. Az eset után egy darabig állt a játék, majd Cseh Géza bíró elküldte a kispadról a Csengele reklamáló edzőjét, Kun-Szabó Tibort, aztán piros lapot mutatott fel a szintén szövegelő Mészárosnak.

A kiállított játékos elindult lefelé a pályáról, majd hirtelen visszafordult, és testtel többször is meglökte a bírót, aki így a 44. percben félbeszakította a meccset. Cseh rendőri kísérettel hagyta el a pályát, a játékvezetői jelentésbe pedig azt írta, hogy Mészáros megfenyegette.

- Amikor kaptam egy sárgát, mondtam neki, hogy jól van, adj még egyet, aztán szó szót követett, kaptam még egy sárgát, majd hülye niggernek nevezett. Ekkor megfordultam,és elkezdtem felé menni, hogy mit képzel magáról, és azt is mondtam neki, hogy megütöm, valószínűleg megijedt tőlem, és ezt vette fenyegetésnek - nyilatkozta Mészáros, aki a rassziszta mondat nyomán becsületsértés miatt feljelentést tett.

A korábbi válogatott röplabdázó tavaly nyáron igazolt a Csengeléhez, és elmondta, hogy főleg beállósként szoktak számítani, és a fejeseknél, valamint a bedobásoknál tudja kamatoztatni röplabdás múltját.

 

forrás: csongradfoci.hu, kép: csengeleiinformaciok.hu