focibiro.hu


Bíróverés volt Márianosztrán FRISSÍTVE

2014-09-29 14:59:11
Megye: Pest |
Játékvezetők:


A középhátvéd előbb megfejelte, majd elkezdte lökdösni, ütni, rúgni a játékvezetőt. A megye északi részén, a szlovák határ közelében fekvő Márianosztra eddig kis túlzással csak a börtönéről volt híres, de egy héten belül immár a második meghökkentő eseménnyel kerül be a sporthírekbe a megyei harmadosztályban szereplő futballcsapatuk. A Zebegény elleni szabadrúgásuk néhány nap alatt bejárta az internetet, vasárnap pedig botrányba fulladt a Csörögi Reménység SE elleni meccsük. A hazaiak védője szövegelés miatt piros lapot kapott, erre pedig úgy reagált, hogy ütötte-rúgta a játékvezetőt, aki egyből lefújta a mérkőzést. A 35. percben, 1-0-s márianosztrai vezetésnél a középhátvéd egy szép szereléssel megmentette csapatát a góltól, de a bíró szabálytalannak vélte a megmozdulást, és már mutatta volna fel a sárgát, de a játékos odament hozzá veszekedni, utána pedig megfejelte. Miután felmutatta a pirosat, lefújta a meccset, de a játékos nem nyugodott, elkezdte lökdösni, ütni, rúgni a játékvezetőt. Az esetről egyébként a Márianosztra SE Facebook-oldala is beszámolt. A meccset 3-0-val a Csörög javára ítélik majd. forrás: pestmegyeifoci.hu

Szerkesztőségünkhöz a következő információk jutottak el:

A labdarúgó egy szögletrúgást nehezményezett, szerinte kirúgást kellett volna ítélni. A reklamálásért kapott sárga lapot, majd ezt követően mellel a játékvezetőnek ment, ezért kapta a pirosat. Ezt annyira zokon vette, hogy magából kikelve ütött a spori felé, ami elől próbált elhajolni, de azért eltalált. Ekkor a játékvezető véget vetett a mérkőzésnek.

Az öltözőbe menet is többször próbálta megütni a játékos, a csapattársainak köszönhetően nem történt további tettlegesség.

Később egy ízben az öltözőbe is be próbált jutni, ott kívánta folytatni az ütlegelést.