focibiro.hu


Megbukott az országos küldő is!

2014-11-02 18:31:21
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők: ifj. Tuczai Miklós |


Hétről-hétre láthatjuk, hogy az élvonalbeli játékvezetők küldésében milyen összevisszaság van. Most már az NB. III-ra is ezt lehet mondani. Nagy munka a küldést megcsinálni, de ennyi időbefektetéssel és kis odafigyeléssel jól is lehetne csinálni. Nevetséges, hogy van olyan játékvezető vagy ellenőr aki az adott csapattal két hetenként találkozik.

Most azonban nagyobb volt a probléma!

Korábban írtuk: "A Balatonfüredi FC labdarúgó szakosztálya hivatalosan tiltakozik a 2014.09.13-án lejátszott Balatonfüredi FC ? Dorogi FC mérkőzésen közreműködő játékvezető, és 1. sz asszisztense ténykedése és viselkedése miatt. A 2. sz asszisztens korrekt módon, működött és viselkedett." A tiltakozás után Tuczai Miklós játékvezető nevével nem találkozhattak az országos küldésben 1 hónapig, most azonban ismét a Dorog csapatának vezetett a spori. Ennyire figyelnek az MLSZ-ben??

A korábbi tiltakozás fő oka: A szombathelyi Tuczai Miklós játékvezető és a szombathelyi, jelenlegi dorogi edző Németh Szabolcs jó ismerősök, mi több jó barátok is. Néhány hónappal ezelőtt a szombathelyi kispályás bajnokságban mindketten a Lorineksz csapatát erősítették, hétről hétre egy csapatban játszottak. Pár hónapja Tuczai Miklós jv. még a Vas megyei jb. M 1 keretének volta tagja, ahol együtt vezette a meccseket K. Katalin szintén M 1 kerettaggal, aki nem mellesleg már akkor is és most is a jelenlegi dorogi edző Németh Szabolcs élettársa.

Tuczai Miklós jv. és Németh Szabolcs dorogi edző a szabad idejüket is gyakran töltötték és a mai napig gyakran töltik együtt, Szombathely nyilvános helyein. tuczai_kuldes

 

Kicsit figyelni kellett volna a küldőnek a nagy suska mellett, mit a küldésért felvesz...