focibiro.hu


Hazazavarták a részeg partjelzőt

2015-06-01 14:53:03
Megye: Vas |
Játékvezetők:


A Lukácsháza - Vasszécseny U21-es mérkőzést egy ittas asszisztenssel kezdték el, majd érkezett a játékvezetők elnöke, aki lehívta és hazazavarta. Szombaton rendezték a Lukácsháza - Vasszécseny megye II-es ifjúsági bajnoki mérkőzést, a mérkőzés asszisztense Sz. Péter ittas állapotban érkezett, majd a mérkőzésen is közreműködött, míg meg nem érkezett a Szarka Zoltán a játékvezetők elnöke és hazazavarta. Neve elhallgatását kérő játékosok megerősítették a történteket:

Amikor megérkezett az ifi mérkőzés előtt már többen jelezték, hogy ittas állapotban van Sz. Péter az ifi mérkőzés asszisztense, de először úgy tűnt, hogy azért alkalmas a játékvezetésre, majd amikor kijöttek ellenőrizni az igazolásokat már dülöngélt nem nagyon bírt a lábán állni. Amikor kérdeztünk tőle valamit nem nagyon tudott azokra értelmes és rendes választ adni. Utána szóltak a bírónak, hogy ez így nem lesz jó és inkább játsszuk partjelző nélkül, de a mérkőzést vele kezdtük el majd később valaki érkezett és elzavarta a pályáról az asszisztenst a mérkőzés 10-15 perce környékén. A 2. félidőre érkezett egy új asszisztens aki helyettesítette ittas kollegáját.

Az ifi mérkőzés elején felhívták Szarka Zoltán Urat a játékvezetők elnökét, hogy az ifi mérkőzés asszisztense részeg, Szarka Úr 10 perc alatt meg is érkezett és lehívta a szóban forgó asszisztenst és haza is zavarta.

Az ifi mérkőzést a Lukácsháza nyerte 5-0-ás arányban Vasszécseny ellen, ennek köszönhetően bajnoki elsőséget ünnepelhettek. Az üggyel kapcsolatban megpróbáltuk megkeresni Szarka Urat, eddig sikertelenül- írja a vasifoci.hu