focibiro.hu


Halántékon fejelték a sporit

2015-09-07 16:19:02
Megye: Fejér |
Játékvezetők:


Balhés események után szakadt félbe az Előszállás - Dég megye hármas bajnoki. A játékvezetőt halántékon fejelték, a harmadik piros lap kiosztás után, a 65. percben pedig a spori lefújta a mérkőzést a pályán lévők testi épségét védve.  

Megye III.
Horfer Serleg csoport
5. forduló, vasárnap:

Előszállás - Dég  félbeszakadt
Gól: Csuka Á. (10.), Kis D. (17., 59.), ill. Borostyán (3.), Molnár O. (33.)
Kiállítva: Kovács Á. (60.), Borostyán (60.), Horváth D. (65.) ? mindhárom Dég

Az Előszállás otthonába látogatott vasárnap a Dég, a találkozó azonban hiába hozott öt gólt és három pirosat - idő előtt véget ért. Helyszíni tudósítónk az alábbi részleteket osztotta meg a paprikás hangulatú mérkőzésről.

"Az első félidő kicsit álmosan kezdődött, egy vendég szabadrúgás jelentette az első veszélyt a 3. percben, amit a hazai kapus bevédett, (0-1). Ezután egy fokkal feljebb kapcsolat a hazai együttes, és ez meg is hozta gyümölcsét. Egy szabadrúgás-góllal a 30. percben egyenlítődött ki a mérkőzés (1-1).
Az újabb gól után érdemleges dolog nem történt, főként a középpályán folyt a játék, majd egy gyors szabadrúgást elvégezve a hazai csapat vette át a vezetést (2-1), ám a Dég hamar egyenlített, (2-2). Ekkor a 33. percben jártunk.
A félidőben a hazai együttes lehozta a nem éppen jó formában védő Kajári kapust, akinek helyét Szalai vette át. Jobb oldali védő poszton is cserélt a hazai edző, Ecsedi érkezett a 46. percben. Fordulást követően a hazaiak domináltak, de az újabb gól még váratott magára. Egy ártatlannak vélt ütközés után a dégi játékos visszarúgott törlesztés gyanánt, amit a bíró azonnali pirossal büntetett, Borostyán pedig elhagyta a pályát. Ezt neheztelve a dégi csapattársa (Kovács Á.) nem épp pályára illő szavakkal illette a játékvezetőt, amit vendég játékos újabb piros lapja követett. A rendezők hathatós közreműködésével folytatódott a mérkőzés.
A hazai csapat aztán Kis Dávid révén újfent megszerezte a vezetést és átvette az irányítást. Egészen a 65. percig tartott a találkozó, amikor egy vendég játékos (Horváth D.) kikelt magából és trágár módon ócsárolta a játékvezetőt. A spori ez nem hallotta, de a partjelző zászlaja a magasban volt, és kihívta magához társát, aki rövid megbeszélés után újra felmutatta pirosat a vétkesnek.
Ezt követően a vendég kispad bevonult a pályára. A bíró nem hezitált, jogosan lefújta a mérkőzést. A felek kisebb nézeteltérés után elhagytak a pályát és annak környékét."

A játékvezetői jelentés felkerült a legnagyobb közösségi oldalra, onnan a részletek:

Előszállás - Dég