focibiro.hu


Arcon ütötték és medencén rúgták a játékvezetőt!

2015-09-22 16:06:38
Megye: Zala |
Játékvezetők:


Kiütötte kezemből a jegyzeteimet, ezért kiállítottam!..

Vasárnap rendezték a Vasboldogasszonyi LSC - Botfai LSC Megye III-as tartalék bajnoki mérkőzést, ahol a hazaiak játékosa egy vitatott szabálytalanság után szidalmazta a játékvezetőt, majd arcon ütötte és medencén rúgta. A magáról megfeledkezett játékost csapattársai és az ellenfél labdarúgói fogták le.

Kocsis Sándor, a Botfai LSC elnöke: "Egy szabálytalanságot (minimális) vitatott a hazai csapat, ez a játékos pedig beszólt. A játékvezető kiállította. Úgy tűnt elindul lefelé, aztán hirtelen megfordult és nekifutásból felugorva derékon rúgta és egyben ütötte a játékvezetőt. Dühöngött. A körülötte lévő hazai és a mi játékosaink fogták le közösen és levezették. A másik meg odament közben és ordibálva kiütötte a kezéből a papírjait, amin könyvelt. Ő is pirosat kapott és lement a pályáról. Egyébként nyugodt meccs volt, egymással semmi gondja sem volt a két csapatnak. Ez a két ember, meg az edzőjük idegeskedett."

Az esetről Vincze Attila játékvezető a következőket írta a jegyzőkönyvbe: A mérkőzés 80. percében a 26-as mezszámú P.J.(209193) az ítéletemet követően azt mondta, hogy "Menny a pi...ba!", ezért kiállítottam, utána jegyzetelés közben arcon ütött és medencén rúgott. Csapattársai és a vendég játékosok lefogták és ez után hagyta el a játékteret.

A mérkőzés 80. percében a 27-es mezszámú L.L.(220296) az előbbi eset után kiütötte a kezemből a jegyzeteimet, ezért kiállítottam. A játékteret rendben és szó nélkül elhagyta.

Forrás: Botfai LSC facebook

Mérkőzés jegyzőkönyve!
forrás: zalaifoci.hu