Portugál-ír női Eb-selejtezőn a magyar bírótrió

Játékvezetőkről

2015-10-26 19:27:10
Gaál Gyöngyi | dr. Gavalla-Kulcsár Judit | dr. Makkosné Petz Brigitta |

Gaál Gyöngyi fekete mezben - forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu - Gaál Gyöngyi fekete mezben

Gaál Gyöngyi vezetésével, magyar játékvezetői hármas közreműködésével rendezik meg az ibériai találkozót.

Október 26-án 16 órától a Moreirense első osztályú labdarúgócsapat 13 ezer fő befogadására alkalmas otthona, a Comendador Joaquim Almeida Fre ad otthont a Portugália?Írország női labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésnek. 

Moreira de Conegas városában mutatkoznak be házigazdák ebben a kiírásban a 2. csoportban. Az írek már túl vannak a debütáláson: Dublinban a listavezető finnektől 2-0-ás vereséget szenvedtek Susan Ronan szövetségi kapitány tanítványai. Portugália még sosem jutott ki egyetlen vb-re és Eb-re, viszont mégis a világ női labdarúgásának egyik központja. Ugyanis 1994 óta megrendezik az Algarve-kupát, a meghívásos válogatott torna a világbajnokság és az olimpia mellett a legrangosabb tornának számít. Rendszeres résztvevőknek számítanak a magyar játékvezetők is. Gaál Gyöngyi utóbb a BL-címvédő Wolfsburg szabadkai vendégjátékát vezette a Bajnokok Ligájában.

Most a portugál-ír párharcon bizonyíthat, ahol dr. Kulcsár Judit és Makkosné Petz Brigitta asszisztensként segítik a munkáját, a tartalék-játékvezető Ana Teixeira lesz.
Hozzászólások: