focibiro.hu


NB. I-es játékost ütöttek meg

2015-11-16 20:26:21
Megye: Zala |
Játékvezetők:


62 NB. I-es meccset látszott Simonfalvi Gábor játékvezetőként is helyt próbál állni. Most azonban a 68. percben félbeszakította a mérkőzést.

Megrúgta és mellbe ütötte három rédicsi játékos a bírót a hétvégi, megye kettes rangadón. Az incidens miatt a mérkőzést a 68. percben, 1-0-ás hazai, azaz miklósfai fölénynél, lefújták. - írja a kanizsaujsag.hu

 

Miklósfa SE - Rédics KSE 1-0-ás állásnál félbeszakadt

A csetepaté a focimeccseken "bevett" módon indult. A rédicsi csapat egyik tagja szidalmazta Simonfalvi Gábor játékvezetőt, aki sárga lappal "jutalmazta" a gyalázkodást. No, ezt sem hagyta szó nélkül az ominózus labdarúgó, amit újabb figyelmeztetés, végül kiállítás követett.
Mindez nem csak az érintettben, hanem további két csapattársában is nyomot hagyott. Így kalákába verődtek, majd megrúgták es megütötték Simonfalvi Gábort. Ezt pedig nem nézték tétlenül a Miklósfai játékosok, akik védelmére keltek a bírónak. Tömegbunyó nem lett a dologból, a mérkőzést viszont félbeszakították -

mondta el lapunknak Szollár István, a Miklósfai SE szakosztályvezetője.

Az ominózus játékosok - Boronyák Endre, Kulcsár József, Csiszár Krisztián - sorsáról kedden dönt a Megyei Labdarúgó Szövetség. Fél év eltiltás járhat nekik a kakaskodásért.