Végre jön az IFA

MLSZ informatika

2016-05-27 11:06:16

MLSZ - ifa nyitó kép - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - MLSZ - ifa nyitó kép

Januárra ígérték a több tízmilliós fejlesztést. Talán most végre elindul 4 év után: 

Magyar Labdarúgó Szövetség , tájékoztatja az egyesületeket, hogy a MLSZ, az egyesületek által is használt informatikai rendszer mlsz.info?működését 2016.június középén megszünteti, innentől Integrált Futball Alkalmazás rövidítve IFA ?néven egy új informatikai rendszer kerül bevezetésre, a régi rendszer a továbbiakban nem lesz elérhető.

 

Az új rendszerben sokkal több feladata, ezzel együtt lehetősége lesz az egyesületek elektronikus ügyintézőinek -adminisztrátorainak.

 

A lehetőség szerinti zökkenőmentes átállás miatt, a sportszervezetek felhasználói számára kiadásra került egy felhasználói segédlet az IFA használatához.

 

Kérjük, az egyesület elektronikus ügyintézőit, hogy a felhasználói segédletet alaposan tanulmányozzák át. Az MLSZ az egyesületek számára külön gyakorló felületet fog biztosítani melynek letöltési lehetőségéről, a későbbiekben küldünk tájékoztatást. 2016. május végén, június elején az igazgatóság munkatársaival, több csoportban és időpontban, a rendszer használatával kapcsolatos oktatást, bemutatót fogunk tartani, ezek időpontjáról és a csoportbeosztásról, külön értesítést fogunk küldeni illetve a hivatalos oldalunkon megjelentetni.

 

Kérjük, hogy ezen, elektronikus ügyintézők feltétlenül vegyenek részt, mert a nyári átigazolási időszakban az igazolási, átigazolási, versenyengedély kérelmi tevékenység, a rendszer használata nélkül nem lesz lebonyolítható


 

Hozzászólások: