Urbán Eszter vezeti a döntőt

Játékvezetőkről

2016-07-29 17:35:28
Urbán Eszter |

Urbán Eszter - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Urbán Eszter

A női U.19-es döntőt Urbán Eszter vezeti. A Franciaország-Spanyolország találkozó július 31-én kerül megrendezésre. 

Referee Eszter Urban (HUN)

Assistant referee Lisa Rashid (ENG) , Maryna Striletska (UKR)

Fourth official Ivana Projkovska (MKD)

UEFA Delegate Camelia Nicolae (ROU)

UEFA Referee observer Bo Karlsson (SWE)  

 

Gratulálunk Eszti! Újabb elismerés a női játékvezetőknek, hiszen Kulcsár Katalin után már Urbán Eszter is döntőt vezet!   mljt.hu: Hosszasan lehetne sorolni az idei esztendő magyar vonatkozású nemzetközi játékvezetői sikereit (BL-döntő: Kassai Viktor a tartalék-játékvezető, Eb-finálé: Kassai Viktor a tartalék-játékvezető, Ring György a tartalék-asszisztens, emellett Kassai Viktor, Ring György, Tóth Vencel, Bognár Tamás és Farkas Ádám részvétele az Európa-bajnokságon, U 19-es Eb-döntő: Buzás Balázs az asszisztens, női BL-döntő: Kulcsár Katalin a játékvezető, dr. Kulcsár Judit és Hima Andrea az asszisztensek, Gaál Gyöngyi a tartalék-játékvezető), íme, a legfrissebb rangos küldés: Urbán Esztert bízták meg a vasárnapi női U 19-es Eb-döntő levezetésével.

A gyöngyösi FIFA-játékvezető Szlovákiában egyedül képviseli Magyarországot.

A 8 csapatos torna nyitányán az A csoportban a francia-norvég párharcon mutatkozott be, melyet az északiak Katrine Jorgensen 36. percben elért góljával nyertek meg. Asszisztensei a bolgár Ekaterina Marinova és a skót Kylie McMullen voltak a 26 fokban rendezett meccsen. A második körben a holland-norvég (1-0) találkozón a belga Lois Otte tartalék-játékvezetőjeként tevékenykedett - úgyszintén Zlate Moravcében.

A csoportmeccsek zárófordulójában a B csoportban az FK Senica stadionjában a Németország-Ausztria (3-1) mérkőzésen fújta a sípot. Ugyanott a francia-svájci (3-1) elődöntőn ismét Lois Otte munkáját segítette negyedik játékvezetőként. Azóta pedig kihirdették: Urbán Eszter lesz a női U 19-es Európa-bajnokság Franciaország-Spanyolország döntőjének a játékvezetője július 31-én, vasárnap 19 órától. A civilben testnevelő tanár 2001-ben tette le a játékvezetői vizsgát, és 2010-ben teljesedett be álma azáltal, hogy FIFA-kerettag lett.

 

A fináléban az angol Lisa Rashid és az ukrán Maryna Striletska asszisztensként igyekeznek helyt állni, míg a tartalék-játékvezető szerepét a macedón Ivana Projkovska látja el.
Hozzászólások: