Női feladatok külföldön

2014-06-17 12:20:32
Megye:


Svájcban és Szlovéniában két magyar női játékvezetői trió vezetett világbajnoki selejtező mérkőzéseket.

Miközben Brazíliában karneváli hangulat uralkodik a 20. FIFA labdarúgó-világbajnokságon, a hölgyek javában játsszák a selejtezőket, és a legjobbak a jövő évi kanadai vébére juthatnak ki. A magyar válogatott Kazahsztánban győzött 2-1-re Vágó Fanny és Pádár Anita góljával, a hétvégi csoportmeccseken pedig játékvezetőhölgyeink tettek eleget küld(et)ésüknek.

Domzale városában mérkőzött meg egymással az 1. csoportban Szlovénia Oroszországgal, és a második helyezett vendégek végül 2-1-re győztek a mezőny végén kullogó házigazdák ellen. A játékvezető Gaál Gyöngyi volt, asszisztensként közreműködött Makkosné Petz Brigitta és Török Katalin.

Wohlen adott otthont a 3. csoportban rendezett mérkőzésnek, ahol a listavezető Svájc 9?0-ra diadalmaskodott Izrael felett. A helvétek 7 győzelemmel és 1 döntetlennel és 41-1-es gólkülönbségükkel már Kanadában érezhetik magukat, miként a találkozójuk dirigense, Kulcsár Katalin is, aki - tartalékként - tagja a 2015-ös vb bő keretének. Ezúttal dr. Kulcsár Judit és Hima Andrea segítette a munkáját - írja az mlsz.hu.