focibiro.hu


Mi utasítjuk vissza Gomest!!

2014-04-12 20:37:12
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők:


Határozottan vissza kell utasítani a játékvezetők védelmének érdekében José Gomes kirohanását! Nem mehet el senki szó nélkül a Videoton vezetőedzőjének José Gomesnek a mai ordítása mellett:

-Amióta ideérkeztem, számos meccs - nemcsak egy, vagy kettő, rengeteg - volt olyan, hogy a padon maradtam, és nyertünk. Szerintem ez nem fontos kérdés. Kifogásnak tűnhet, hogy a bírókról beszélek. Nem én vagyok a Videoton. Én a Videoton edzője vagyok. És a játékvezetőknek, a szövetségnek és valamennyi döntéshozónak tisztelnie kell a Videotont, mert rengeteget dolgozunk. Ez nem a Fehérvár-projekt, ez a magyar projekt. Magyarországot képviselhetnénk Európában. Szükségünk van a tiszteletre, tiszteletet követelünk. Az első tavaszi meccsünkön, az MTK ellen Kassai Viktor úr vezetett, és nézzék meg, micsoda hibákat követett el ellenünk. Ezt nem tudjuk elfogadni. Rengeteget dolgozunk. Önök meg azt mondják, hogy ez az edző már megint a bírókról beszél, de nem erről van szó. Nézzék meg a felvételeket, és mondják el, ha nincs igazam. Köszönöm - mondta kiabálva José Gomes, majd kiment a sajtótájékoztatóról.

A játékvezetők számos alkalommal sújtottak minket büntetőkkel, mivel van egy lobbi, amely a korábbi magyar szövetségi kapitányt akarja a Videoton élén látni? . olvasható Gomes nyilatkozata a josegomescoach.com-on.

Nagyon nehéz ilyen körülmények között játszani, de megpróbáljuk túlélni ezt a nehéz időszakot? - tette hozzá a portugál edző. A Videoton vezetőedzőjének portugál sajtósa este 9 előtt nem sokkal megkereste a Nemzeti Sport Online-t, hogy új verziója jelent meg José Gomes nyilatkozatának, amelyben már nem esik szó a korábbi magyar kapitány lobbijáról.

A szakember nyilatkozatát ezzel egyidejűleg átírták a tréner hivatalos oldalán.

KORÁBBAN HASONLÓ HANGOT ENGEDETT MEG A JÁTÉKVEZETŐKKEL SZEMBEN PAULO SOUSA IS, AKKOR SEM TETT BERZI SÁNDOR SEMMIT A JÁTÉKVEZETŐK ÉRDEKÉBEN! MIÉRT IS TETT VOLNA BÁRMIT, HISZEN Ő VOLT A VIDEOTON KORÁBBI ÜGYVEZETŐJE ÉS MA IS KÉZI IRÁNYÍTÁSSAL INTÉZI AZ MLSZ-BEN A DOLGOKAT.

forrás: nso.hu