focibiro.hu


Kiverték a bíró szájából a sípot

2014-05-14 18:17:36
Megye: Budapest |
Játékvezetők:


Sérelmezték a játékvezető bohózatba illő ítéletét, majd a tömegjelenet elfajult.

Azon kevés félbeszakadt hétvégi meccsek közé tartozott a szombati ASR Gázgyár-Szabadkikötő SE találkozó, amelynek nem az eső vetett véget. A játékvezető viszont a 77. percben lefújta, miután az ellenőrrel konzultált.

Történt ugyanis, hogy a 2-0-s hazai vezetés után az óbudai Pál Dániel szabálytalankodott a középpályán, amit Csete játékvezető le akart fújni, de közben kiejtette a szájából a sípot, ami leesett a földre, ám miután felvette, már nem fújt bele, így maradt a Gázgyárnál a labda.

Az eset miatt a csepeli Kissnél elszakadt a cérna, és elküldte a bíró sporttársat az édesanyjába. Ezért kiállították. A piros lap felmutatása után tömegjelent bontakozott ki, ami közben Ivancsó Imre odafutott a játékvezetőhöz, akit meglökött (és kiütötte szájából a sípot), majd az érkező partjelzőt is, miközben "értékelte" a tevékenységüket. Az újabb kiállítás után Csete odarohant a helyét közben ismét elfoglaló Baranyi asszisztenshez az oldalvonalhoz, és pár másodperc konzultálás után, a közelben tartózkodó ellenőrök felhívására lefújta a találkozót.

Kíváncsian várjuk, hogy a Fegyelmi Bizottság hogy dönt.

forrás: budapestifoci.hu