Itt nem tyúktolvajok dolgoznak

2014-03-26 19:25:52
Megye: Budapest |
Játékvezetők:


Visszautasítja a csalási vádakat a Játékvezetői Bizottság elnöke. Megszólalt az ellenfél is.

Nonszensznek és alpárinak tartja Esterházy György, a BLSZ Játékvezetői Bizottságának elnöke Etler Péter múltheti nyílt levelét. A testület elnöke a Budapestifoci.hu megkeresésére készségesen, de érthetően kissé indulatosan reagált a vádakra. (A nyílt levél ide kattintva olvasható.)

- Teljesen alpárinak tartom Etler úr levelét, és magára valamit adó sportvezető ilyet nem feltételez, mert ez egyszerűen értelmetlen - nyilatkozta lapunknak Esterházy György. - Teljességgel kizárt, hogy a BLSZ-ben csaló játékvezető működjön. Itt nem tyúktolvajok dolgoznak. Ezen a szinten alig lehet olyan embert mutatni, aki ha valaha labdába rúgott, ne játszott volna együtt valakivel, aki valamelyik csapatnál érdekelt. Ha valaki ettől nem tud elvonatkoztatni, ott baj van??

Mint arról már beszámoltunk, a RAFC szakosztályvezetője az RTK-Vasló elleni bajnoki után fogalmazott meg komoly vádakat a játékvezetéssel és a bíróküldéssel kapcsolatban, majd le is mondott posztjáról.

Az eset után az RTK a legnagyobb közösségi portálon osztott meg rövid véleményt, ezt változtatás nélkül közöljük.

"Tele van érzelemmel, véletlenekkel és bizonytalan állításokkal. Azt gondolom, hogy VÉLETLENÜL sem vizsgálták a kijelentések valóságtartalmát. Kb. ennyi figyelmet érdemel! Ti csak azzal foglalkozzatok, hogy BÁRKIT LE TUDTOK GYŐZNI, CSAK ÚGY KELL AKARJÁTOK, MINT A HÉTVÉGÉN, A RAFC ELLEN! (Néhány véletlen még a birtokunkban van, de mi nem keressük ezekkel az olcsó népszerűséget!)"