Helyesírás nulla Tolnában!

2014-03-23 15:37:19
Megye: Tolna |
Játékvezetők:


Idegborzoló ítéletek mindkét fél kárára, három kiállítás mert megsértették az önérzetét, botrányos helyesírás a jegyzőkönyvben! A Tolna megye II. osztály nyugati csoportjában rangadót játszottak Dombóváron, ahol a listavezető Nagymányok vendégeskedett! Ezen a szinten két jó csapat mérkőzését tette tönkre Tamás Lajos játékvezető!

A résztvevők elmondása szerint össze-vissza fújt,ezzel mindkét csapat játékát elrontotta, sőt a kiállítások miatt a következő mérkőzésekbe is belenyúlt. A játékvezetővel mindkét oldalon elégedetlenek voltak ,akkor sem fújt le nyilvánvaló szabálytalanságokat, mikor egy-két méterre állt az esettől. Volt, hogy egy akción belül 4(!) szabálytalanságot engedett el: egy nagymányoki játékost szabálytalanul szerelte ellenfele, akit szintén szabálytalanul szerelt egy másik vendég játékos, majd egy átadás után ismét nem megengedett módon vette el a labdát egy dombóvári játékos, akit pedig egy mányoki döngölt bele a földbe...

A játékvezető egyiket sem fújta le, aztán ezt már nem bírták a játékosok idegileg, és oda-oda szóltak neki, erre jöttek a sárga és piros lapok mindkét oldalon. Az első kiállítás a dombóváriaktól jogos volt,nem is volt vita. A második kiállításnál a Dombóvár játékosát Baranyi Dávidot 20 méterre a kaputól hátulról szerelték szabálytalanul, amit nem fújt le a játékvezető, pedig olyan közel volt az esethez, hogy majdnem őt is felrúgta a vendég csapat játékosa! A sértett ezt nem hagyta szó nélkül, ami után megkapta második sárga lapját! Az eset előtt nem sokkal szintén Baranyi Dávid ment egy lecsorgó labdára ,amit előbb elért, mint a kapus, aki hátulról mindkét lábát elvitte testtel, mire a játékvezető szabadrúgást ítélt kifele!

A Nagymányokból két sárgával kiállított játékos, majdnem megütötte a sporttársat, mert jogtalannak érezte a második figyelmeztetést! Mérkőzés eredményét befolyásoló ítélete nem volt, tehát nem lehet azt mondani, hogy kedvezett volna bármelyik csapatnak. A játékosoknak sem volt bajuk egymással, hazai és vendégjátékosok beszélgetve, nevetve jöttek le a pályáról. Tehát nem volt ez egy 3 piros lapos mérkőzés... A

nyilatkozó játékosok hozzátették még, hogy az asszisztensekkel semmi gond nem volt! És akkor még nem volt vége a játékosok megpróbáltatásainak, a második dombóvári kiállítást így rögzítette a játékvezető a jegyzőkönyvben: "...a kú..a anyádat...ezért újjabb sárga lapot adtam neki..."

Helyesírás felsőfokon!!!

forrás: tolnaifoci.hu