focibiro.hu


Nyílt levél Tóth Vencelnek

2017-02-10 19:39:33
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők: Tóth Vencel |


Szerkesztőségünk egy figyelemfelhívó levelet kapott, amelyet változtatás nélkül közlünk:

 

“Tisztelt MLJT Elnök Úr!
Kedves Tóth Vencel!

Örömmel olvastam a Testület hivatalos weboldalán arról, hogy milyen jól sikerült a 2017. évi bál a siófoki előkelő hotelben!
Aki figyelmesen olvasta minden betűjét, az azt hiheti, hogy jó buli volt.

Az is volt, de van mit szégyellni neked és a stábodnak is, akik a szervezést végezték.
Remélem tudod, hogy miről beszélek!
Erről kedves Vencel: „Tóth Vencel, az MLJT elnöke köszöntötte a játékvezetéstől nemzetközi és országos szinten búcsúzó Erős Gábort, az úgyszintén volt FIFA-asszisztens Kelemen Attilát, valamint a bíráskodást befejező korábbi NB I-es bírót, Berger Józsefet is.”
Két koccintás között odaböfögted, hogy visszavonult Erős Gábor, Kelemen Attila és Berger József.
Semmi serleg, emlékplakett.
Még arra sem voltál képes, hogy kihívd őket és megrázd a kezüket.

Mondhatod, hogy a JB elbúcsúztatta őket. Ez így igaz. De te a játékvezetők érdekképviseleti szervének vagy jelenleg a vezetője. A mi érdekünket kellene képviselned és nem tövig benyalni annak, aki élvezi minden nap a seggének fényesítését.
Ja kérem! Hogy te ott is elnökségi tag vagy és nem mersz véleményt formálni? Te nem ilyen voltál korábban.

Szégyelld magad! Gábor, Attila és József többet érdemelt volna, mint egy odavetett mondatot.

Forognak a sírba a nagy elődök, akik már nincsenek közöttünk. Igaz az elhunytakról is elfeledkeztél. Jó néhányan mentek el közülünk a tavalyi évben. Mindenki addig jó, amíg tagdíjat fizet. Ők is fizettek.
Remélem, felemeled a telefonod és elnézést kérsz a három kollégától és levonod magadba a következtetést. Tudod, a gerinc többet számít, mint egy két zsíros küldés. Sajnos páran ezt elfelejtették közületek.

Olvasd el a MLJT.hu oldalon azokat a tanulmányokat, amelyeket készítettetek, amikor hatalomba visszatették Puhl Sándort és megfúrtátok Vágner Lászlót. Mi valósult meg belőle? Hol a szakmaiság Vencel?

Neked a játékvezetők érdekeit kellene nézni. Lassan már játékvezetők sincsenek a megyékben.

Hétről-hétre Viktor és Kati sikereire ültök fel, azonban az országos és megyei játékvezetők gondjait elfelejtitek. Hogy is ismernétek a gondokat, amikor burokban ültök az NB. I-es meccseken, telefonálgattok és azt nézitek ki kivel mit beszélt. Közben meg mindenben megvezetitek az MLSZ elnökét és elnökségét.

Ha tökös elnök lennél kiállnál a játékvezetőid mellett…

Évek óta a szól a vészjelzés, akár amikor a munkád során a repülő gépek túl közel repültek egymáshoz vagy éppen vészesen alacsonyan szálltak. Tudod mi jönne akkor?

Vencel!

Kapd össze magad és nézzél tükörbe! Szégyelld magad a három neves kolléga előtt, mert én szégyenkeztem a bálon helyetted is!

Kapd össze magad, mert nem elég, hogy a fiadnak jól megy, te minden héten NB. I-ben ülsz a lelátón. Több kell az MLJT elnökétől!

Hajrá játékvezetők! Hajrá MLJT!