Először vezet Rómában Kassai

Kassai Viktor

2017-03-16 07:40:41
Berettyán Péter | Bognár Tamás | Farkas Ádám | Kassai Viktor | Ring György | ifj. Tóth Vencel |

Kassai Viktor - isznak - forrás:
Forrás: - Kassai Viktor - isznak

A továbbjutás szempontjából nyílt AS Roma-Olympique Lyon mérkőzést magyar játékvezetői hatos közreműködésével rendezik meg.

Meglehetősen fordulatos mérkőzést vívott egymással az olasz és a francia együttes az Európa Liga nyolcaddöntőjének első felvonásán. A Lyon hazai környezetben Mouctar Diakhaby góljával szerzett vezetést, melyre az egyiptomi Mohamed Salah és az argentin Federico Fazio válaszolt a rómaiak részéről. A félidőben még a vendégek vezettek, de térfélcserét követően fordult a kocka. Előbb Corentin Torisso egalizált, majd Nabil Fekir révén már a franciáknál volt az előny, amit a rendes játékidő hosszabbításában Alexandre Lacazatte kétgólosra hízlalt. A Lyon tehát 4-2-re nyerte meg a párharcot.

A római visszavágó Kassai Viktor sípjelére kezdődik. Olasz és francia csapatnak egyaránt vezetett tavaly európai kupamérkőzést (Paris Saint Germain-Arsenal, A. Bilbao-Sassuolo). A magyar topjátékvezetőnek a Stadio Olimpicóban szokás szerint Ring György és Tóth Vencel asszisztensként segítik a munkáját. Alapvonali játékvezetőként is a klasszikus stábtagokra számíthat Bognár Tamás és Farkas Ádám személyében. Tartalék játékvezetőként Berettyán Péter áll majd a trénerek, Spalletti és Genesio között. A rangos találkozó március 16-án 21.05 órakor kezdődik az örök városban. Minden résztvevőnek garantáltan örök élmény lesz.
Hozzászólások: