focibiro.hu


Puhlék már kisebbségben sincsenek

2017-08-22 07:49:00
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők: Hanacsek Attila | Puhl Sándor |


Elfogyott a levegő az MLSZ JB. alelnöke körül. Eddig is kisebbségben volt, mert a józan gondolódású emberek már kihátráltak mögüle, most már a kisebbség is fogyóban van.

Több százan töltötték ki a felmérésünket, amelyből kitűnik, hogy Puhl Sándorék szakmailag értékelhetetlenek.

Íme az elmúlt időszak mindent elmondó kommentjei, írásai, persze csak szemezgetve belőlük:

"Már a hosszabbításban járunk, a cserebíró felmutatta a hosszabbítást. Lassan lefújják a meccset, Puhlék vesztésre állnak. Ki fogják ütni őket.."

 

"A játékvezetésben már csak azok maradtak, akik nagyon szeretik a focit, akik szerepelni szeretnek, akik uralkodni akarnak, akik egy kis levegőt, kikapcsolódást szeretnének az asszony nélkül."

 

"Azt gondolom, illetve határozottan állítom, hogy az őszi szezon végén az egyébként általam nagyon tisztelt Csányi Sándor elnök Úrnak – illetve az elnökségnek – nem lehet más választása csak az, hogy meneszti az MLSZ játékvezetői bizottságát. Meneszti,annak érdekében, hogy végre megkezdődhessen egy megújulási folyamat a magyar játékvezetésben és ne lepjen el bennünket teljesen a mocsár. Persze ezzel még nincs megoldva semmi, csak a gátak tűnnek el. Az igazi megoldás az, hogy találjon olyan embert, embereket, akik képesek önzetlenül tenni a magyar játékvezetésért, szóba állnak a megyékkel hatalmi fitogtatás nélkül, tudomásul veszik, hogy nem csak profi hanem amatőr játékvezetés is létezik és képesek az egyéni érdekeiket a köz mögé helyezni. Ez persze nem lesz kicsi feladat."

 

"Hima Andrea az egyik kitűnő FIFA asszisztens K. Katalin hathatós ráhatása miatt, egy sikeres BL döntő után az év elején kiesett a nemzetközi keretből, igaz ezt még hivatalos formában senki sem közölte vele"

 

"G.GYÖNGYI-ke.
Minden egyes küldése provokáció az adott csapatokkal szemben.
A KOLLÉGÁIRÓL nem is beszélve."

 

"Arany Tamást kirúgták, mert a toborzás nem sikerült, országosan 5-600 fő körül volt. Most mennyi? Nincs 300 fő. Miről beszélünk? Ennek a Puhl-Hanacsek vezette JB-nek karácsony előtt mennie kell. Szerintem az MLSZ vezetése mindezt pontosan tudja. Véget kell vetni az önkényuralomnak, a fenyegetőzgetéseknek, a pénzkidobásnak és vissza kell állítani a magyar játékvezetést arra szintre ahova való."

 

"Az elmúlt évtizedek csak egy katonatisztet, akinek egy század elvezetése is problémát jelentene, ill. egy volt bútor bolti eladót sikerült “kitermelnie”, akinek egy bútor bolt vezetése is problémát jelentene ma – igaz mindketten kivalló játékvezetők voltak, de vezetőnek abszolút alkalmatlanok! "

 

"A jelenbe Berzi Sándor az MLSZ. JB. elnöke és nem Puhl Sándor vagy Hanacsek Attila, tehát ha baj van neki illene rendet teremtenie, vagy orvosolnia a bajokat. Az is természetes, hogy mindenki felett eljár az idő és való igaz, hogy a fiatalabbak jobban látnak rá a dolgokra, hiszen a játékvezetéssel kapcsolatos dolgokat a jelenben és a közel múltban élték meg. Plusz még az is az előnyük, hogy iskolázottak és több idegen nyelven beszélnek, angolul szinte mindenki, és elit kategória tagjai nemzetközi szinten is ismertek."

 

"Összeszedtem egy listát azokról, akik jelenleg valamilyen ok – általában mondvacsinált, illetve személyes – miatt a partvonalon kívülre kerültek, illetve nem kívánatosak.
Kezdem az idősebb korosztállyal: Hartmann, Huták, Hamar, Márton, Molnár, Tompos, Ring, Dubraviczky, Bede, Hegyi dr., Ring, Vámos Tibor. Ők mind a nemzetközi keret tagjai voltak, letették a névjegyüket Európában. Mindenképpen ide sorolnám azt a Hajdó Attilát is, aki ugyan nem volt FIFA, de számtalan NB-I-es mérkőzés van a háta mögött. Lehetne még folytatni a sort néhány szakemberrel. Külön sikertörténet –
ja majdnem elfelejtettem, hogy nem idehaza – Piller Sanyi, aki tudomásom szerint hét-nyolc éve nem ellenőrzött magyar mérkőzést, de szinte a repülőgépen él, annyi nemzetközi küldése van. Szerintem az UEFA nem is kíváncsi a hazai JB véleményére, hanem automatikusan hosszabbítja a nemzetközi kerettagságát."

 

"Egy vizsgálatot az is megérne, hogy Puhl Sanyi bácsi miért él a vecsési airport hotelben??"

 

"A legnagyobb hiba az uram-bátyám rendszer és a csókosok előremenetele, rengeteg fiatal kolléga hagyja abba emiatt."

 

"Kicsit kommunista módszerrel működik szerintem. Vannak a hű elvtársak és vannak a rendszer ellenségei. Másképp megfogalmazva a csókosok és az üldözöttek."

 

"Haveri kör. Két vezér. És a húsos fazék köré is a haverok kerülhetnek csupán. Röhejes, hogy működő játékvezető az irodai alkalmazott. Ez nálam összeférhetetlenség. Berzi meg mit csinál, mert úgy tűnik Ő egy báb."

 

"Élősködők. Berzi kiváló diplomata, alapvetően saját érdekére. Emlékszem, a Győri Eto-t leszivatta az UEFA előtt is. Saját bevallása szerint többször megválasztották volna MLSZ elnöknek, de neki szüksége volt mindig fizetésre, az MLSZ elnöki pozíció pedig nem jár jövedelemmel. Puhl. Közszereplő. Átmenne egy sima rendőrségi korrekt drogteszten? Lehet. A német szövetségi kapitányon csináltak ilyet... Az MLSZ miért nem teszi meg ezt például a JB, mint erkölcsi bizottság vezetőin ? Puhl szuperellenőr. Mitől "szuper"? Többet lát, mint a kamerák, amik mindent rögzítenek? Nevetséges. Annyi utat számol el a semmire, amennyit akar, ingyen lakik rezsi nélkül, ingyen autózik, ingyen telefonál, fenyeget megyéket, ha nem az lesz a megyei JB elnök, a küldő, akit ő akar, akkor még a TAO-t is leshetik!!! Végzettségét tekintve? Tudtommal az a mai világban nagyon alacsonyan van... Egzisztencia? Az MLSZ által biztosított vecsési menedék? Mire fel a hatalmas egójú arrogancia? Mit keres az MLSZ kötelékében, ha a "VILÁG 4 SZERESEN MEGVÁLASZTOTT LEGJOBB JÁTÉKVEZETŐJEKÉNT" az UEFA ellenőri keretébe sem lehet betuszkolni 10 éve..."