Lép-e az MLSZ JB.?

Botrány MLSZ JB

2017-09-20 19:37:37

MLSZ székház (1) - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - MLSZ székház (1)

Az elmúlt hetekben egyre edző szidta a profi játékvezetők, most már a jegyzőkönyvet is közzétették.

A tények kedvéért, a következő bírói jelentés született a DVTK – Paksi FC mérkőzés után:

“A mérkőzés lefújása után Bódog Tamás vezetőedző (Diósgyőr FC Kft, 401653) a Tartalék játékvezetővel történő kézfogás közben a következőket mondta: “27 hibátok lehet, de ti 28-at követtek el!” Ezek után indulatosan elindult felénk, a játéktér közepe felé. Messziről kiabálta: “Te beszélsz nekem korrektségről, normálisan kellett volna vezetni a meccset!” Amikor a közvetlen közelünkbe ért, akkor félrelökött egy vendégjátékost és tovább kiabált indulatosan, majd megismételte az előző mondatát és hozzátette: ” te csúcsbíró”. Bódog Tamás indulatos viselkedése miatt nem kívántam vele kezet fogni a játéktéren, én azt javasoltam, hogy az öltözőfolyosón beszéljünk és fogjunk kezet. Ekkor levette a sapkáját és azt kiabálta nekem, hogy “Fogjál velem kezet! Mi van, letérdeljek?” Ezek után kezet fogtunk és a hazai csapatkapitány segítségével rendben elhagytuk a játékteret.”

 

Néhány évvel ezelőtt közzé lett téve a Videoton-Győr mérkőzés után a játékvezetői jelentés, amikor Puhl Sándor a Sport Tv-ben tévesen elemzte Fábián Mihály mérkőzésvezetését.

Akkor Berzi Sándor tiszteségtelen lépéseket tett, mint egykori Videoton ügyvezető és JB. elnök.

Felmerült korábban is már, hogy mennyire tehetik közzé a játékvezetői jelentéseket a csapatok. Sajnos 2012. óta nem született erre szabályozás.


 

Hozzászólások: