focibiro.hu


Diósgyőriek az MLSZ-ben

2017-09-29 19:17:21
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők:


A Diósgyőr-tulaj az MLSZ székházáig ment a bírók miatt.

Szabó Tamás és Leisztinger Tamás kedden az MLSZ székházában járt, ahol a sorozatosan őket ért bírói tévedésekről is szót ejtettek. Az ügyvezető reméli, hogy a felvetett problémákra megoldást találnak az illetékesek, de tudja, hogy nem csak emiatt van gödörben a csapat.

 

Az elmúlt három fordulóban a Diósgyőr csapata nem tudott pontot szerezni az OTP Bank Ligában, miután a Debrecen, a Paks és a Ferencváros gárdájától is vereséget szenvedett. A DVTK ügyvezetője szerint ennek egyik oka, hogy rengeteg lehetőséget puskázott el a miskolci együttes.

 

Kétségtelen, hogy több gólt is szerezhettünk volna – kezdte Szabó Tamás –, de az utolsó pillanatokban vagy rossz döntést hoztak a játékosaink, vagy az ellenfél kapusa védett élete formájában. Mindemellett ugyan igaz, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.

 

A sok kihagyott helyzet mellett a játékvezetéssel sincs szerencséje a miskolciaknak, hiszen többször is megkérdőjelezhető döntések születtek a Diósgyőr meccsein. Mint ismeretes, Bódog Tamást meg is büntették reklamálása miatt, a vezetőedző pedig nyílt levélben fordult válaszként a szövetséghez.

 

Nem mehetünk el szó nélkül a minket sújtó sorozatos játékvezetői tévedések mellett sem. Természetesen nem tételezhetünk fel a szándékosságot annak ellenére, hogy sokszor nehéz megérteni miért hozott nyilvánvalóan hibás döntést a játékvezető, de az sem elfogadható, hogy ezek a csapatunkat sújtó egyértelműen rossz döntések mindenféle látható következmény nélkül maradjanak – idézi az ügyvezetőt a boon.hu.

 

Szabó és a miskolci gárda tulajdonosa, Leisztinger Tamás kedden az MLSZ-nél jártak, hogy hangot adjanak nem tetszésüknek a játékvezetést illetően.

 

Leisztinger Tamás úrral együtt a keddi napon részt vettünk egy megbeszélésen a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában, ahol többek között szót ejtettünk az elmúlt hetek játékvezetői tévedéseiről is és én bízom benne, hogy a felvetett problémákra megoldást találnak az illetékeset. És persze abban is reménykedem, hogy a következő mérkőzésen véget ér ez a rendkívül bosszantó sorozat.