Gaál Gyöngyi százados lett

Játékvezetők statisztikái

2017-10-17 09:22:46
Gaál Gyöngyi |

Gaál Gyöngyi - forrás: hatharom.hu
Forrás: hatharom.hu - Gaál Gyöngyi

Nem kell megíjedni, nem katonai rangról van szó, hanem csak arról, hogy Gyöngyi 100. alkalommal volt alapvonali játékvezető az élvonalban.

 

A szakma többsége szerint hazánkban jelen pillanatban az élvonal szinvonala nem indokolja az alapvonali játékvezetőket, de az MLSZ JB. elnöksége továbbra is kitart a jól fizető játékvezetői segítők mellett.

 

Több kolléga viccesen csak annyit mond, hogyha nem lenne alapvonali játékvezetés az élvonalban, akkor jó néhány kolléga az élvonal közelébe se kerülne. Van aki azt mondja, hogy Gaál Gyöngyi miatt tartják fenn ezt a megoldást, hiszen valahogy ki kell fizetni a kollegina munkáját.

 

Egy biztos, az MLSZ irodavezetőjétől már senki nem veheti el azt, hogy 100 alkalommal sétálgatott az alapvonalon élvonalbeli meccsen. Azt meg majd a játékvezetők eldöntik, hogy mennyire tudott segítséget nyújtani egy-egy headseten történő "tovább" vagy "büntető vóóót" beszólásával.

 

Érdekesség egyébként, hogy Gaál Gyöngyi volt az első olyan női játékvezető, aki az élvonalban vezetett - 2004. május 8-án. Azóta azonban csak további két mérkőzést levezetését bizta rá az MLSZ JB. a legmagasabb osztályban.

 

 

Akik még sokat voltak küldve alapvonali játékvezetőként:

100 mérkőzés - Szőts Gergely

100 mérkőzés - Oláh Gábor (2017. április 29. óta nem volt)

94  mérkőzés - Szilasi Szabolcs

93 mérkőzés - Németh Ádám

90 mérkőzés - Kulcsár Katalin

90 mérkőzés - Takács János

 

 
Hozzászólások: