Az átláthatóság és a tisztesség hiányzik!

Botrány MLSZ JB

2017-10-18 10:09:45

MLSz székház - forrás:
Forrás: - MLSz székház

Amikor 2010-ben megválasztották dr. Csányi Sándort az MLSZ elnökének átlátható, ellenőrizhető és transzparensen működő szövetséget ígért.

Az MLSZ a közvélemény számára nem ilyen. Akik napi kapcsolatban vannak a szövetséggel, azok azért néhány területen felfedeznek előrelépéseket, de a Játékvezetői Bizottságban biztosan nem.
A Játékvezetői Bizottság vezetése és az irodai ügyintézés még a középkori szintet sem éri el. Nem kommunikálnak gyakorlatilag senkivel, akivel kommunikálnak azzal lekezelően és számon kérően.

A csúcs mégis az, hogy az MLSZ titkolja mindenki elől a szuper ellenőrzéseket vagy azt, hogy melyik csókos ellenőr jár asszisztensi ellenőrzésre.

Gondoljunk csak bele, milyen átláthatatlan és tisztségtelen rendszer ez!

Az asszisztensi ellenőr e-mailt kap péntek este, hogy mérkőzésre kell menni szombaton. Semmi hivatalos küldés az Integrált Futball Alkalmazásban, nem szerepel a neve a jegyzőkönyvben sem. Sőt, tovább megyünk, még a hivatalos ellenőri jelentésben sem. A mérkőzésről az ügyviteli rendszerben nem kell számlát készítenie. (Nem is tudna, hiszen a küldése nem szerepel a programban.)

Ez az átláthatóság! Mekkora csalásokra ad okoz ez a rendszer? Tudja valaki, hogy mi a hivatalos tarifa, amit elszámolnak?

A két szuper ellenőrről ne is beszéljünk. Senki sem tudja, hogy Puhl Sándor és Hanacsek Attila a havi apanázson kívül mennyi pénzt visz haza a szuper ellenőrzésekért.

Persze tudjuk! Kell a csókosoknak a küldés, hiszen még mindig ők tartják hatalomba a puhli arroganciát, a vecsési Air Sanya kultuszt, közben meg tönkre ment a magyar játékvezetés és szétrohad minden.

Egy átláthatóan működő szervezetben ilyen nem fordulhat elő..


 

Hozzászólások: