Számon kérték az ellenőrt! VIDEÓVAL!!

2013-11-12 18:35:35
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők:


Tavasz óta nem lehet látni az adatbankban az ellenőrök nevét, azért, hogy a szurkolók és a csapatok ne tudják számon kérni meccs közben őket! Ne skandálják, hogy "Ezt írd fel ......", mert akkor ezért is osztanák a büntetéseket. A JB elnökének hülyesége azonban visszaütött:

Kaotikus volt a helyzet hétfő este, a MAFC-BME és a Colorspectrum Aramis mérkőzésén, a teremlabdarúgó NB I alapszakaszában. Az edzők a játékvezetőkkel vitatkoztak a pálya szélén, miután Öreglaki Norbert a budaörsiek egyenlítőgólja után megrúgta, majd kis híján felborította a hazaiak kapuját. A játékosnak már volt egy sárga lapja, s mivel megkapta a másodikat, kiállították.

A közel tíz percig tartó javítás és tanácskozás közben a lelátón is zajlottak az események. Soós Ferenc, az Aramis szakmai igazgatója a kispadról átsétált a lelátóra, ahol kérdőre vonta az MLSZ ellenőrét az ítélettel kapcsolatban. Végül heves szóváltásba fulladt a beszélgetés. Így derült ki a budaörsi szurkolók számára, hogy az ellenőr mellett ülnek, így az MLSZ küldötte kapott végül hideget-meleget.