focibiro.hu


Mocsárit nem tiltották el?

2013-08-21 16:35:56
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők:


Dr. Komáromi Andrea ügyvédnő helyreigazítási kérelmet juttatott el a fourfourtwo.hu szerkesztőségéhez a Szövetségi ellenőr volt az asszisztense a bundázó játékvezetőnek című cikk miatt.

 

"Oldalunkon július 12-én jelent meg az írás, mely szerint az egyik, bundabotrányba keveredett játékvezető részt vett a hazánkban rendezett orvos-világbajnokságon, ahol asszisztense egy a Budapesti Labdarúgó Szövetséghez tartozó hivatalos ellenőr, volt.

Dr. Komáromi Andrea, Mocsári Tamás jogi képviselője a következő helyreigazítási kérelmet juttatta el hozzánk:


Helyreigazítás a www.fourfourtwo oldalán 2013 július 12. napján 11 óra 24 perckor ?Szövetségi ellenőr volt az asszisztense a bundázó játékvezetőnek? címmel megjelent cikkben közölt valótlan állításainkkal összefüggésben.

Valótlanul állítottuk, hogy Mocsári Tamás már szabadlábon védekezhet, de a FIFA és az MLSZ is örök életre eltiltotta a játékvezetéstől.
Ezzel szemben a valóság az, hogy Mocsári Tamást sem a FIFA, sem az MLSZ Fegyelmi Bizottsága nem tiltotta el a játékvezetői működéstől véglegese hatállyal, vele szemben a fogadási csalásokkal kapcsolatban fegyelmi eljárás lefolytatására nem került sor.


Valótlanul állítottuk továbbá azt is, hogy Mocsári Tamás közreműködött a fogadási csalással érintett 2011 február 9.napján megrendezett Észtország-Bulgária 2-2- végződött mérkőzésen.
Az állítással szemben a valóság az, hogy Mocsári Tamás nem vett részt a 2011 februárjában a törökországi Antalyában megrendezett futballtornán, így játékvezetőként nem működött közre az Észtország-Bulgária mérkőzésen sem.

 

MLSZ.hu:

Mocsári Tamás játékvezetőt az MLSZ szabályzati rendelkezés megsértéséért minden jellegű mérkőzésre vonatkozóan a sportszakmai tevékenységtől 2014. május 27-ig eltiltja.