NB. III-as edzőtábor

bemelegítés - forrás: Forrás: - bemelegítés.

Egy játékvezető, három asszisztens és egy ellenőr képviselte Szabolcs-Szatmár-Bereget az MLSZ JB NB III-as edzőtáborában a vecsési Airport Hotelben.

 

A múlt heti NB II-es és NB I-es edzőtábor után első alkalommal az NB III-as keret tagjai (30 játékvezető, 62 asszisztens, 32 ellenőr) is szakmai továbbképzésen vettek részt. Szabolcs-Szatmár-Bereget játékvezetőként Sipos László, asszisztensként Benkő Róbert, Takács Attila, Szilágyi Norbert, ellenőrként dr. Jekő József reprezentálta.

Nagy megtiszteltetés, hogy egyedüliként képviselhettem a megyét játékvezetőként. Ez nem teher, hanem egy komoly kihívás, amivel igyekszek élni - mondta Sipos László, aki tavalyelőtt elnyerte az év játékvezetője kitüntető címet.

Közel száz levezetett NB III-as meccs van mögöttem, ezért is lehet furcsa, hogy asszisztens leszek, de állok elébe, megbirkózok a feladattal - ígérte Benkő Róbert, aki a megyei JB elnökségi tagja is egyúttal.

 


Négy évet töltöttem el annak idején az országos keretben, jó érzés újra oda tartozni. Az utóbbi időben az NB I-es futsalmeccseken szereztem tapasztalatokat - említette Takács Attila, akinek János bátyja élvonalbeli játékvezetői múlttal büszkélkedhet.



 

Nagyon vártam már ezt a lehetőséget, mint ahogy eddig, ezután is sokat áldozok azért, hogy elérjem céljaimat - állította Szilágyi Norbert, aki több mint harminc NB II-es meccsen volt már asszisztens akadémistaként.


 

 Jóleső érzéssel tölt el, hogy az MLSZ JB számol velünk. Bízom benne, hogy minden érintett átérzi a felkérés súlyát - adott hangot reményének dr. Jekő József, a szabolcs-szatmár-beregi játékvezető bizottság elnöke, NB III-as ellenőr.

 

 

Hozzászólások