Valami bűzlik a bundázó játékvezetők ügyében!

2013-06-28 04:41:36
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők:


Az MLSZ állítólag nem tudott arról, hogy a Vasas nemzetközi felkészülési meccset játszik  az MLSZ edzőközpontban. Ezért  és nem azért, mert bundázó, bűnöző játékvezetők vettek részt a meccsen - meg is büntette a Vasast.100 ezer forintra.

Felhívták a figyelmemet arra, hogy az MLSZ nem ment el szó nélkül a Vasas - Fluimense meccs mellett. A szövetség megbüntette a Vasast 100 ezer forintra, mert nem jelentette be a nemzetközi meccset.


Ebben az esetben viszont kissé érdekes, hogy a Vasas miként játszhatott egy olyan meccset az MLSZ edzőközpontjában, amelyről nem tudott az MLSZ?
Valaki tud nekem erre válaszolni?


Az MLSZ nem küldhetett játékvezetőket, mert hiányzott a brazil szövetség engedélye arra, hogy nemzetközi meccsen vehet részt a Fluminense ? tette hozzá Borbély Zoltán, az MLSZ jogi igazgatója, szóvivője a Blikk.hu-n.


Na kérem szépen, ez egy olyan eset, amiből sehogy nem tud jól kijönni az MLSZ.

Korábban ugyanis, még a NSO-n azt nyilatkozták, nem is tudtak a meccsről, most pedig azt, hogy tudtak, sőt azt, hogy a brazil szövetséggel is felvették a kapcsolatot.
Nos, a két állításból legalább az egyik nem igaz - hiszen ellentmond egymásnak.
Ahhoz viszont ragaszkodnak az MLSZ-ben, hogy ők nem adtak engedélyt a meccsre - ám azt mégis az MLSZ edzőközpontban játszották le.
Képzeljék el, ahogy az MLSZ edzőközpontjába besétál a Vasas és a brazil csapat, sőt, a médiának köszönhetően mindenki által ismert két bundázó és eltiltott játékvezető - Selmeczi mellett Mocsári Tamás is közreműködött a meccsen - lejátsszák a meccset.
És erről senki nem tud semmit, és senki nem adott rá engedélyt.
Na, ez vagy egy hatalmas hazugság, vagy akik a honi szövetségben ezekért a dolgokért felelnek, azok teljesen alkalmatlanok arra, amit csinálnak.
És akkor egy szót a játékvezető küldésről.
Állítólag az angyalföldi vezetők csak az utolsó pillanatban találtak játékvezetőket - éppen Selmecziéket, akik elfelejtettek szólni eltiltásukról.
Hát kérem szépen, ha a Kubala László nevét viselő akadémia vezetői nem ismerik fel a nemzetközi bundabotrány két főszereplőjét, akkor nekik sincs semmi keresnivalójuk a magyar futballban.

 

A cikk eredeti verziója a mifocink.blog.hu oldalon olvasható el!