focibiro.hu


Visszavonult Molnár Máté

2017-10-30 17:15:17
Megye: Baranya |
Játékvezetők: Molnár Máté |


Vasárnap NB. II-ben debütált, de ez volt az utolsó mérkőzése is.

A fiatal pécsi asszisztens, Molnár Máté vasárnap a Szolnok-Vác mérkőzésen debütált a másodosztályban, ahol a szintén pécsi Zierkelbach Péter munkáját segítette.

Máté ma a baranyai játékvezetők zárt facebook csoportján jelentette be, hogy befejezte játékvezetői pályafutását:

„A tegnapi napon a Szolnoki Máv FC - Vác FC NB2-es találkozón búcsút intettem a játékvezetői karrieremnek. Döntésemet nem az egyik pillanatról a másikra hoztam meg, már hosszabb ideje érlelődött bennem az a gondolat, hogy befejezem a bíráskodást, de az idei szezon közepén jutottam csak el arra a pontra, hogy kimondjam, és a vezetők felé jelezzem a szándékomat.

Az MLSZ JB és a Baranya JB elnöksége is megértette és elfogadta a döntésemet, így ennek köszönhetően baranyai kollégáimmal részt vehettem a már fent említett búcsúmérkőzésen, ahol az MLSZ Játékvezetői Bizottságától a találkozó előtt egy emléktárgyat vehettem át, ezzel megköszönve eddigi munkámat.”

A korábbi NB. III-as játékvezető 2016. tavaszán került fel az NB. III-as asszisztensi keretbe, ahol 43 mérkőzésen lengetett.


A tűzoltó hadnagy a döntését a munkahelyi beosztásváltással indokolta társainak.

 

„Köszönöm mindenkinek a segítséget, a tanácsokat, a pozitív és negatív gondolatokat. Nélkületek valószínűleg soha nem tudtam volna eljutni az országos keretig” – zárta sorait Molnár Máté.


Köszönjük Máté a sok-sok felejthetetlen pillanatot és nevetés az utazások során…