Csiki ismét nekünk adott igazat!

MLSZ JB

2013-02-08 13:32:22

Sportorvosi - forrás:
Forrás: - Sportorvosi

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenyigazgatója levelét megírta valamennyi MLSZ tagszervezet elnökének, ügyvezetőjének. Több sportszervezet kereste meg az MLSZ-t és az Igazgatóságot, hogy adjanak nekik tájékoztatást az ügyben: hogy az általa szervezett és lebonyolított edző-, felkészülési és torna mérkőzéseken résztvevő labdarúgók milyen feltételek mellett léphetnek pályára.


Ezek a mérkőzések a hatályos FIFA-, UEFA- és MLSZ-előírások szerint szerveződnek. A sportszervezetek felelősek a mérkőzéseken résztvevő labdarúgókért.

A mérkőzéseken közreműködő játékvezetőknek nem kell vizsgálniuk azt, hogy a résztvevő labdarúgók az adott sportszervezethez vannak-e igazolva, vagy van-e érvényes sportorvosi igazolásuk, stb. A játékvezetőknek a mérkőzéseken a mérkőzés összes résztvevőjével (labdarúgók, sportvezetők, stb.) csak a Labdarúgás játékszabályaiban foglaltakat kell betartani  - írta Csiki Károly versenyigazgató.

A focibiro.hu oldal több alkalommal foglalkozott már a sportorvosi kérdésekkel. Eddig Csiki Károly úr mindig elhárított minden megszólalási lehetőséget, mert a véleménye az volt, hogy nincs sportorvosi ügy. Reméljük Csiki Károly most már leporolja az irodája fiókjában fekvő és az e-mail fiókjában meglévő sportorvosi ügyekben írt tanulmányokat és fejlesztési lehetőségeket. Mindenkinek ez lenne az érdeke...
Hozzászólások: