Berzi (most) bölcsen kivár

MLSZ JB

2012-11-28 15:05:19

Berzi Sándor - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - Berzi Sándor

Berzi Sándor szerint az őszi szezon után értékelik az élvonalban tevékenykedő bírók teljesítményét, és a következtetések alapján változás történhet a labdarúgó NB I-ben közreműködő játékvezetők keretében.

Bezi Sándor, a magyar szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke úgy nyilatkozott szerdán az MTI-nek, hogy az idény után beszélik át a tapasztalatokat, s ahogy mindig, most is lehetnek változások a bírói keretben, ha ezt szükségesnek ítélik.

 

Puhl Sándor, a testület alelnöke vasárnap a Sport TV Harmadik félidő című műsorában a múlt hétvégén több, indulatokat kiváltó bírói ítélet kapcsán úgy fogalmazott, hogy a sorozatos hibáknak a téli szünetben súlyos következményei lesznek, páran tavasszal az NB II-ben folytatják.

 

Az MLSZ fegyelmi bizottsága kedden felmentette Souza Dos Santos Paulo Viniciust, a Videoton játékosát, akit a Pápa elleni vasárnapi találkozón állítottak ki.

 

 

2011. decemberében az MLSZ Játékvezetői Bizottsága részére bemutatásra került egy országos teljesítménymérő rendszer, amely a játékvezetői jelentések és az abban leírtakat a program automatikusan értékeli. Az értékelésből folyamatosan lehet megtudni, hogy melyik játékvezető a mérkőzés melyik szakában milyen hibát követett el. 2012. januárja óta az MLSZ Játékvezetői Bizottsága azonban nem tud döntés hozni a bevezetésről. Korábban ez a rendszer az egyik megyében már kiválóan működött, bizonyítva a létjogosultságát - szerkesztői komment.

 

 

 
Hozzászólások: