Túl a szakreferensi értekezleten

2012-10-31 11:32:19
Rovat: Oktatás |
Megye:


A vecsési Airport Hotelben hat szekcióban közel százhuszan gyűltek össze abban a reményben, hogy a tapasztalatokat a közeljövőben a gyakorlatba átültetve hasznosítják a magyar játékvezetés fejlődéséért. Az áldozatvállalásra jellemző: a munkanapon hat-hat fővel képviseltette magát minden megye a szakreferensi értekezleten. Berzi Sándor, a JB elnöke köszöntőjében elmondta, hogy a következő MLSZ elnökségi ülésre elkészül az a részletesen kimunkált fejlesztési terv, amely a honi játékvezetés megújítására hivatott.

 

A megnyitó után külön helyiségekben folytatódott a program: Puhl Sándor a megyei elnöki, Hanacsek Attila az előkészítő, Tóth Vencel az ellenőrzési, Arany Tamás a toborzási, Székely Ferenc az instruktori, Sáfár Sándor pedig az edzői csoport foglalkozását koordinálta. A szekcióülések után az értekezlet tapasztalatait összegezték a teljes plénum előtt.

Novemberben az őszi szezon hajrája következik a különböző bajnoki osztályokban, decemberben kezdődnek az alapfokú tanfolyamok, januárban ismét megrendezik a Sípmesterek Fesztiválját, vagyis zajlik az élet a játékvezetőknél...