Veszprémi kiskirályság - 5. rész

Fair-Play zászló - forrás: Forrás: - Fair-Play zászló.

Mellékelten közzétesszük a veszprémi cikksorozatunkhoz érkezett levelet, amelyet Illés László juttatott el szerkesztőségünkhöz. A cikkek és a mellékleteket szószerint közöljük:

 

"Tisztelt Érdeklődök!

Kihasználva a felajánlott lehetőséget szeretnék hozzászólni a sorozat 3. és 4. részéhez és azokra a kérdésekre válaszolni melyekre tudom a választ és ezzel egyetemben bemutatni a veszprémi igazgatóságot.

Viszonylag könnyű dolgom van, mert olvasva a mellettem szólókat majdnem csak annyi dolgom maradt hogy összegyűjtsem a véleményeiket. A 3. cikk hiányos mivel nincs benne,hogy P.Cs. H A Z U D O T T mintegy 30 kollégájának és az elnökének. Ez volt a nagyobb bűn szerintem.

A 4. cikkben már több minden nem stimmel !

1. Nem jelentettem meg én semmit! Ehhez a cikkhez (1.sz. mell.) semmi közöm. Írják - sokak szerint -. Ne sokan csak egy valaki bizonyítsa már!!! Ezért akkor Mező Béla le is vett a hétvégi meccsemről de miután tisztázta a dolgot az újságíróval vissza is adta azt.

2. Írják  I.L. bejelentést tett dr Polgár Péterher. Akkor ennek a bejelentésnek meg is kell lenni valahol! Mutassák már meg , legyenek szívesek ! Akár itt ebben a cikk sorozatban is hogy mindenki láthassa! Az FB-vel akkor annyi dolgom volt, hogy az igazgatóságról felhívtak telefonon, be kellene fáradnom mert a P.Cs. ügyben meg kívánnak hallgatni, mert én tettem fel a ?kérdést?. Bementem , elmondtam. (2.sz.mell.) Az értekezleten lett bejelentve, hogy Csík F. intézkedett. Mező B-tól ?jelentést? kért és ezután került az FB elé az ügy. Egy idősebb kolléga írt is nekik, hogy szeretné elmondani azt hogy mi vezetett idáig.

3. Ezután újabb cikket jelentetett meg ?állítólag? Illés L. (3.sz.mell). Könyörgöm olvassák már el azt! Valószínűleg én kényszerítettem dr Polgár Pétert, hogy nyilatkozzon. Különben is nem az enyém az újság én nem tudok megjelentetni. De jó volna?.

4. ?A bajnokság kezdetén telefonon jelezte a küldőnek? ?? Az egyik hozzászóló már frappánsan megfogalmazta. Augusztus , P. Cs. a küldő, eltelt nyolc hónap, szavahihetőség, villamos stb miért most? Nem telefonáltam Neki . Azon gondolkodtam , kikérem a részletes tel. számlát de akkor majd azt mondják, hogy sokak szerint fülkéből hívtam.

5. Az ellentábor kedvenc témája! Táblázat. Egy beszélgetés után írtam egy levelet T. Gábor tapolcai csoportvezetőmnek , és ( nem vezettem táblázatot hanem 2-3 nap alatt megcsináltam ezt az egyet) egy táblázattal együtt elküldtem neki. Nem tudtam ki a megbízható informátor!!!! Később kiderült miután T. G. elküldte azoknak akik hallották és ott voltak. Ezután a vp-i csvezető szétküldte a kollégáknak, és bebizonyosodott I L L É S L. I G A Z A . (utólag is köszönöm Neki, hogy segített kideríteni az igazságot, köszönöm Balázs! ) Nem fogja senki kitalálni ki volt a megbízható informátor M E Z Ő Béla volt. Kínos de ugye nem nekem ! (4-5sz mell.)

6. Határozat. (6.sz mell). Írják. ?meghallgatásokat követően? Kit hallgattak meg? Illés L-t nem! Pedig csak őt kellett volna. ?a határozat kézhezvételét köv napon 16 órakor bement az FB ülésre és azzal a határozattal jött ki, hogy az FB megszüntette a JB határozatát. Ezzel szemben az I G A Z S Á G a következő !!! A JB határozatát I.L. E-mailen kapta meg , szabályos !!!??? Aznap és másnap mind papír alapon mind elektronikus úton kérelemmel fordult Cs. F. igazgatóhoz és az FB-hez. (időpont dátum a mellékleteken). (7-8-as, 9-10-es mell).

7. FB határozata (11.sz mell)

8. Az FB határozatát 04. 11-én hozták meg. Illés L. 04. 12-én késő este ír Cs. F-nek, hogy miért nem tudhat róla és miért nem kaphatta már meg. Kitől tudtak a vp-iek róla ? 04. 13-án vette át az ig-on személyesen délelőtt. Fél óra múlva el lett küldve M. B-nak. Így más ugye?

9. ? Csík F. szerint Illés László miatt nem tudják rendes munkájukat elvégezni az ig alkalmazottai?. Illés L. valóban többet járt az ig-on. De miért is? A megye egyik NBIII-as csapatának a technikai vezetője. Felnőttek , UP csapatok, nöi csapat, van mit csinálni, az ügye óta személyesen viszi a leveleit, néha a tapolcai kollégák megkérik, hogy intézzen el ezt-azt stb. Hogy mi közöm van a P. CS ügyéhez ? Hát Ennyi !!

Miért listázzák és számolgatják egyesek a jv-k küldését és keresetét? Hát ezért ! (lásd fent)

Miért lettem eltiltva? Hát azt nem tudom!!!! És újra Pákh Csaba ügye!!!!!!! De Higgye el mindenki Nem Ő, csak az ügye. Eltiltották vezetéstől focitól mindentől ! Nem csak az MLSZ-estől !! Mi történik? Foci a vp-i szabadtéri bajnokságban, foci a vp-i terem bajnokságban, foci a bfüredi terembajnokságban egész ősszel egész télen, játékvezetés a füredi terembajnokságban egész januárban februárban. (Bfüred , kispálya, terem, = Mező Béla ) Egy csapatban az igazgatóval. Játékvezetői torna Vp megye, négy csoport tornája decemberben. Márciusi tesztelés frissítő kurzus hát mi kell még?? Mindenki H Ü L Y É N E K van nézve. Ezek után az igazgató kezdeményez (Illés L viselkedése) Mező Béla pedig eltilt. Utána meg hallgat? Na hát ez a VP-i igazgatóság +JB. Lehet bizonyítatlanul vádaskodni, sértegetni,gyanúsítgatni! ( lásd fent!) Ki kérdezte hogy ki mozgatja a háttérben a szálakat? Hát ők ketten. És most lehet vádaskodni, újból büntetni , királykodni de ígérem nem adom fel!!!!

Tisztelettel és még mindig becsülettel Illés László"

 

 

Hozzászólások