Országos edzőtábor a törökországi Belekben

2012-01-22 08:42:40
Rovat: Oktatás |
Megye:
Játékvezetők:


Véget ért az országos játékvezetői edzőtábor a törökországi Belekben. Az európai turisták és futballcsapatok között nagy népszerűségnek örvendő nyaralóhelyen 2012. január 13-20. között került sor a futball játékvezetők év eleji felkészítésére. A FIFA játékvezetők és asszisztensek mellett az NB1-es játékvezetők, valamint a partjelezők nagy része, a női nemzetközi keret tagjai, valamint idén először az első osztályú ellenőrök vettek részt. Megyénket - írja a békessportárs.blog.hu - Iványi Zoltán, Albert István, Szpisják Zsolt, Medovarszki János mellett Megyebíró János képviselte, akik jelenleg az NB. II-es ellenőri keret tagja, de mindenképpen nagy bizakodásra ad okot a jövőt illetően, hogy a táborba meghívást kapott.


A napi egy, Sáfár Sándor által irányított edzések mellett színvonalas előadásokon és kiscsoportos foglalkozásokon vettek részt a játékvezetők.

- Remek hangulat és méltó körülmények között készülhettek az első osztályú játékvezetők - osztotta meg első benyomásait Megyebíró János. - Szerintem minden adott, hogy a legkevesebb hibával vezényeljék le a tavaszi szezon mérkőzéseit. Bízom abban hogy a felkészülés sikeres volt, és remélem minél kevesebb munkát adnak majd nekem a srácok, amikor az ellenőri jelentésben a hibákra, valamint a tökéletesítendő pontokra kell majd felhívnom a figyelmet.