focibiro.hu


Munkanapon értekezlet

2017-11-12 19:52:18
Rovat: Botrány |
Megye:
Játékvezetők: Puhl Sándor |


Nem kell messze mennie Puhl Sándornak hétfőn, hiszen állandó lakhelyén a reptéri szállodában tart össznépi gyűlést hétfőn és kedden.

A nagyvezír számára nem ismert az a fogalom, hogy munkanap, hiszen ő az MLSZ pénzéből minden nap hétvégét tart: szuperellenőrködik, jelentéseket javítgat, focibiro.hu-t olvas, elemez, kioktat, telefonálgat, fenyeget...

 

A megyékben dolgozó társadalmi aktívák többsége azonban dolgozik, mert ők nem visznek haza hét számjegyű összeget. Így nekik ilyen felesleges értekezletre szabadságot kell kivenniük, sőt sokszor saját költségükön kell utazniuk az összeröffenésre.Felfoghatatlan, hogy minek kell megint a küldőket, ellenőr küldőt, toborzás vezetőt felcsődíteni Sándor hotelébe. Miért nem lehet 2017-ben internet alapú értekezletet tartani? (A választ tudjuk, de bele sem merünk gondolni, hogy egy átláhátható szervezetben ilyenek lehetnek.)

 

Értelmes dolgokról is lehetne beszélni, de nem olyan emberekkel, akik csak bólogatnak mindenre és még mindig papír füzetben készítik a küldéseket, nem ismerik a PPT és a Prezi fogalmát.

 

 

Az értelmes, dolgozni vágyó megyei elnökök, elnökségi tagok arra úgysem kapnak választ, hogy
a) miért csapnivaló a toborzás,
b) miért nem kapnak szakmai anyagokat a megyék,
c) mikor lesz díjemelés,
d) mikor lesz használható az IFA rendszer,
e) mikor foglalkozik már valaki a megyei gondokkal…


Reméljük a hétfői és keddi értekezlet nem csak azért van, hogy kipipáljunk egy újabb hoteles foglalást és le legyen fedve pár heti szállásdíj.