Visszakérik a kabátot

Botrány

2018-02-14 15:04:57

Adidas cípő - forrás:
Forrás: - Adidas cípő

Az MLSZ JB. visszakérte az NB. III-es ellenőröktől az új megküldött kabátot.

Az elmúlt időszakban Puhl Sándor által "dirigált" MLSZ JB. vezetői kijelentették, hogy a megyék nélkül nincs professzionális játékvezetés. Az egységes ellenőrzések miatt február 24-én újra vecsési partyt tartanak, ahol minden ellenőrnek kötelező a jelenlét, ha működni akar tavasszal a megyében.

 

Pár nappal ezelőtt az MLSZ JB. minden NB. III-as ellenőrnek kabátot, melegítőt és cípőd adott, hogy egységesen jelenhessenek meg.  Meg sem merjük kérdezni azt, hogy úgye nem melegítőben mennek ellenőrzni NB. III-as mérkőzésre az ellenőrök?

 

- Valóban igaz a hír, tegnap éjszaka e-mailben értesített minket az MLSZ JB., hogy rossz kabátot vettünk át és vissza kell juttatni az MLSZ JB-nek. - nyilatkozta az egyik megyei elnök, aki Nb. III-as ellenőr is. - Sajnos én már felpróbáltam a kabát, úgyhogy már sértetlen csomagolásban nem tudod visszajuttatni. 

 

A vicc az egészben, hogy ma hajnalra mindenki levelet kapott Gaál Gyöngyitől, hogy a kabátokat sértelen csomagolásban vissza kell juttatni az MLSZ-nek, mivel tévesédből rossz kabátot adtak.

 

Puhl Sándérok elfelejtették, hogy ha már a megyei ellenőröket felrángatják Vecsésre, hogy jól járjon ő a szállás foglalásai miatt, legalább a megyei ellenőröknek juttathatott volna valami polót, cípőt vagy egyéb sportfelszerelést.

 

Tudod Sanyi NB. III. alatt is van élet, csak titeket nem érdekel, hiszen a nagy lóvé mégis csak vecsésen és a szuper titkos szuper ellenőrzéseidben van...
Hozzászólások: