Álarcban vezetnek a játékvezetők!

Botrány

2018-08-16 08:12:05 |

Álarc - forrás:
Forrás: - Álarc

Szerda este kiadott közlemény szerint az MLSZ JB. csak az utolsó pillanatban adja meg az élvonalbeli játékvezetők küldését.

 

Teszik ezt azért, mert szerintük senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki hol vezet az élvonalban. Belső informátorunk – az MLSZ JB. közvetlen belső köréhez tartozó ellenőr – szerint azért titkos a küldés az utolsó pillanatig, hogy ne cikkezzenek arról, hogy pl. a sokat hibázó Karakó Ferenc vagy éppen Pintér Csaba hol vezet mérkőzést.

 

"Senkinek semmi köze ahhoz, hogy a jól fekvő Erdős József vagy a szenior Solymosi merre megy mérkőzésre. Ne tudhassa meg senki, hogy Iványi Zoltán nem tesztelt vagy Vad István sérült." - nyilatkozta honlapunknak az NB. I-es ellenőr.

 

 

Már látjuk Puhl Sándor újabb húzását:

 

"Tisztelt Nb. I-es játékvezetők!

 

Mint ahogy a vecsési partin is elmondtam, a sok szemét újságíró bánt minket, hogy ki melyik mérkőzést vezeti! Nem fogadják el, hogy nem a pályán mutatott teljesítmény az első.

 

Péntektől minden Nb. I-es mérkőzésre érkező játékvezetőnek maszkban kell megjelennie a mérkőzéshelyszínén és abban is kell kimenni!

 

Ne tudja meg senki, hogy ki vezeti a mérkőzést! Titkosak az ellenőrök, titkosak a szuper ellenőrök és az asszisztens ellenőrök is! Mostantól mindenki legyen titkos!

 

Akinek nincs egyen maszkja, az átveheti azt  Vecsésen a hotelemben!

 

Üdvözlettel:

 

MLSZ JB (alelnök)"

 

 

 

Az MLSZ JB. nem fogadja el azt sem, hogy az UEFA és a FIFA már napokkal korábban közzéteszi a teljes küldést (játékvezető, ellenőr, szövetségi ellenőr). Mi inkább kelet felé tartunk, bár a nemzetközi küldésekből is ez látszik sajnos... vajon mit lehet még lenyomni dr. Csányi Sándor torkán???


Hozzászólások:


Bejelentés/üzenet
Típus
Név
E-mail cím
Észrevétel/üzenet