Gaál Gyöngyi már ellenőr is!! Arcpirító valóság

Botrány

2018-09-10 12:12:45 | Budapest | Gaál Gyöngyi |

Gaál Gyöngyi fekete mezben - forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu - Gaál Gyöngyi fekete mezben

Berzi Sándor után újabb multifunkciós embert alkalmaz az MLSZ JB.! Gaál Gyöngyi most már ellenőr is.

 

Eddig az volt a szokás, hogy országos kerettagok nem ellenőrizhetnek a megyéjükben hivatalos ellenőrként, főleg nem mérkőzés napon, amikor meccset vezetnek délután. Nem engedték korábban a profi játékvezetőknek sem, hogy ellenőrködjenek, foglalkozzanak a fiatalokkal.

 

Megerősített információk szerint az NB. III-as játékvezetőknek "megtiltották" hogy a megyéjükben müködjenek, mert nem engedhető az meg, hogy a fiatalok szombaton meccset vezessenek, míg vasárnap NB. III-ban asszisztáljanak. Mondván nem pihenik ki magukat...

 

Gaál Gyöngyi FIFA játékvezető, női NB. I-es kerettag, a férfi Nb. I-es mérkőzések nélkülözhetetlen alapvonali asszisztense és mellette még az MLSZ JB. irodavezetője is. Gyöngyi most már ellenőr is.

 

Hétvégén a BLSZ II. osztályban a Közterület SK – Pestszentimrei SK II. mérkőzésen ellenőrizte Práth Dávidot. A mérkőzés 11 órakor kezdődött Budapesten. Gyöngyi viszont már 16 órakor mérkőzés vezetett. Biztosan kipihenten érkezethetett Egerbe, hiszen ha azt nézzük, hogy a 11 órás mérkőzésnek 12:45-kor van vége és mondjuk fél órában elemzik a mérkőzést, akkor 13:15 után jöhetett el a sporttelepről. Vélhetően hazament ebédelni, bár gondoljuk Józsi már megfőzött addigra, mert idő arra már nem futotta.

 

Az egri mérkőzés helyszínére 14:30-ra kellett odaérni, ami kb. másfél órás kocsiút, így biztosan lekésőbb 13:00-kor el kellett indulni Gaálnak. Tehát Gaál ellenőrzése szakmailag körülbelül nullát érhetett.....

 

 

 

Gondoljunk bele abba, hogy Gaál két órát áll a tűző napon délelőtt, majd elhadarja az ellenőrzést a mérkőzés után, bepattan a kocsiba és levezet Egerbe… mennyire érkezhetett felkészülten a mérkőzésre?

 

Az ügyben megkerestük az illetékes igazgatóságot is, akik megerősítették a fenti tényeket. Az ügyben megkeressük Juhos Attila JB. elnököt is.


Hozzászólások:


Bejelentés/üzenet
Típus
Név
E-mail cím
Észrevétel/üzenet