Nemzetközi feladatok, keretek

Történelem

1995-09-02 05:48:15
Nagy Miklós |

Nagy Miklós - Szabó Zsolt - forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu - Nagy Miklós - Szabó Zsolt

Nagy Miklós, a Játékvezető Testület elnöke arról tájékoztatott minket, hogy megérkeztek a nemzetközi kupák következő fordulójára szóló küldések.
Szeptember 14-én a Borussia Mönchengladbach (német)-FK Szileksz (macedón) KEK-talál- kozót Varga Sándor vezeti, segítői Hamar és dr. Bozóky, a tartalékbíró Kiss G.
Szeptember 26-án a Widzew Lódz (lengyel)-Csernomorec Odessza (ukrán) UEFA-kupa összecsapáson a Vad (Ring, Nagy I.), Hanacsek négyes szerepel.
Szeptember 27-én a Szpartak Moszkva (orosz)-Legia War- szawa (lengyel) BL-mérkőzé- sen a Vágner (Varga L., Nyilas) Tóth V. négyes működik.
Szeptember 28-án a Paris St. Germain (francia)-Molde FK (norvég) BL-összecsapáson Pillér (Szilágyi, Stamler) Bognár kvartett irányít.

Megérkeztek az ellenőr küldések is.
Szeptember 13-án a Steaua Bucuresti (román)-Rangers FC (skót) BL-meccsen Palotai Károly ellenőriz.
Szeptember 26-án a Benfica (portugál)-Lierse (belga) UEFA- mérkőzésen Nagy Miklós lesz az ellenőr.
Szeptember 28-án a Sahtyor Donyeck (ukrán)-FC Bruges (belga) KEK-találkozón Berzi Sándor tölti be az ellenőri tisztet.
Október 11-én a Liechtenstein- Norvégia Eb-selejtezőn Szepesi György lesz az ellenőr.

 

 

A JT-elnök egyébként beszámolt arról is, hogy a legutóbbi elnökségi ülésen kijelölték a kispályás FIFA-keretet. Vágner László, Mező Béla, Szabó Zsolt, Lánczos Gábor fúj majd ezeken a találkozókon.

Egy változás történt a nagypályás FIFA-keretben is, Varga Sándor betölti 45. évét, így búcsúznia kell a nemzetközi porondtól. Helyére Juhos Attila a jelölt. Ezek szerint a magyar FIFA-keret tagjai jövőre: Puhl Sándor, Vágner László, Pillér Sándor, Vad István, Kiss Géza, Tóth Vencel és Juhos Attila.

A határbírók FIFA-keretében is változás történik. Szilágyi Sándor és Varga László szintén elérték a korhatárt, ezért búcsúzniuk kell. Helyettük Tompos Zoltán és Hrabovszky András lenget majd. A keret így alakul: Hamar László, Ring János, dr. Bozóky Imre, Nyilas Csaba, Kovács Nándor, Tompos Zoltán, Hrabovszky András.

A különböző kereteket az MLSZ elnökségének még jóvá kell hagynia.


 

Hozzászólások: