Rekord nézőszám az MTK-Paks meccsen?

Botrány

2019-01-30 15:57:11

MLSz székház - forrás:
Forrás: - MLSz székház

Egy biztos, most 100 fő felett lesz az MTK hazai mérkőzésének nézőszáma, hiszen két napos ellenőri vecsési parti egyik programja lesz a mérkőzés megtekintése.

Az MLSZ JB. irodavezetője röviden tömören az alábbit írta:

"Kérjük értesítsék az érintetteket, hogy úgy készüljenek meleg öltözettel illetve jegyzettömbbel, hogy egy mérkőzés stadionban való megtekintése és ellenőrzése is a program része lesz."

Gaál Gyöngyi kihagyta, hogy forró teát, vastag zoknit, sálat és sapkát, zsebkendőt, vastag alsó gatyát is vigyenek az ellenőrök! Gondoljuk az MLSZ-es slepp majd a legújabb Adidas termékekben fog ott feszíteni.

 

Azt már mindenki megtudta, hogy a szerencsés mérkőzés az MTK-Paks találkozó lesz, ahol a megyei ellenőrök megnézhetik az egyik profi játékvezető teljesítményét. 

Érdekes szitucáió lesz, ha azt az egyik puhlista játékvezető vezeti és esetleg hibázik... A megyei ellenőrök elmondják a hibát, Puhl Sándor meg majd utólag átírja a jelentést.

Akkor lenne ez jó és hasznos, ha úgyanolyan feltételekkel lehetne ellenőrizni a játékvezetőket, mint ahogy azt teszi a mérkőzés játékvezető, asszisztens és szuper ellenőre is.

De hát tudjuk ez csak arról szól, hogy újabb két napot eltölthessenek Vecsésen, Puhl Sándor lakcímén...

 

 


 

Hozzászólások: