Hanacsek nyitó beszéde

Botrány

2019-02-15 05:29:09

Hanacsek Attila - órája - forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu - Hanacsek Attila - órája

Javában zajlik az NB. III-as, ahol a meghűlt Puhl Sándor (aki éppen a tv-ben szakértett) helyett Hanacsek Attila tartotta a nyitóbeszédet, amelynek felvételét megkaptuk. Már előre sajnáltuk a játékvezetőket, hiszen tudta mindenki, hogy az exzsaru Hanacsek szakmáról nem fog beszélni.

Az újdonsült nemzetközi ellenőr a hangfelvétel tanulsága szerint kijelentette, hogy az MLSZ játékvezetőinek edzőtábora magánrendezvény és sérti az ő személyiségi jogát, ha kikerül bármi információ az ő beszédjéből. Ezt senki sem értette, hiszen hogyan lehet egy Szövetség rendezvénye magán rendezvény? Talán Hanacsek fizette a számlát?

Kitért arra is a tar alelnök, hogy nem olvas játékvezetéssel kapcsolatos oldalakat, mert ott nagyon gonosz emberek írnak róla és az öreg játékvezetőkről.

Kedves Attila!

Rövid a memoriád! Évek óta minket olvasol! Sőt! Korábban heti szinten beszéltél és leveleztél a szerkesztőkkel.  (Szükség esetén és engedélyeddel közzé tudjuk tenni az e-maileket, hiváslistákat.) A múltat nem lehet és nem is szabad letagadni. Te megváltoztál, mi nem! Te azóta a játékvezetésből élsz, mi a játékvezetésért…

Mindenki az MLSZ JB. hivatalos közleményét olvasná, ha lennének. De tudjuk az MLSZ JB. semmit nem kommunikál.

Majd ismét elővette Attila a puhli lemezt!

Van olyan megyei vezető, aki az MLSZ JV. vezetőjével nem fog kezet! (Lesütött fejjel nevet mindenki, míg az érintett JV. vezető peckesen kihúzta magát… róla van szó.. egy igazi gerinces emberről… ja nem…)

Még mindig itt tartunk? Miért nem mondod el a valós történetet? Miért vered át a játékvezetőket? Miért nem mondod ki a neveket?

Lesznek következmények… mondtad..

Mi? Megmondod a Sanyi bácsinak? Bohóc orr lesz a megyei vezető fotójára festve? Vagy mi lesz, nem fogsz kezet vele?

Szakmáról, az MLSZ JB. tavaly munkájáról és a jövőképről persze nem volt szó. Miért is lett volna. Egyszerűen nincs jövőkép a fiatal, tehetséges NB. III-as játékvezetők előtt.

Sajnáljuk a srácokat, akik több napot rászántak erre az edzőtáborra….
Hozzászólások: