Akadémista voltam, vagy nem voltam?

Botrány

2019-02-26 06:16:33

MLSz székház - forrás: fft.hu
Forrás: fft.hu - MLSz székház

Leszögezném, nem azért ragadtam meg a billentyűzetet, mert sértet ember/játékvezető vagyok, hanem mert ebben a "színházban" ami ma körülveszi játékvezetésünket ne ringassunk rózsaszín álmokat.

Tény: nincs keresztapád,nem vagy csókos vagy a "Pesti" srácoknak nem spanjuk a megyei vezetés akkor kidobtál az életedből pár évet a semmire,mivel a felfestett életkép olyan mint HOLLYWOOD.

Kirakat az megvan, mögötte meg a  nagy fekete lyuk, melyben nagyon sok tehetséges és értelmes EMBER/JÁTÉKVEZETŐ elveszett, olyan emberek javaslatára, döntései nyomán, amely irreális és irányított ellenőrzésekkel nem elfogadható.

Ezek emberek nem "tanítók", példaképek, hanem a szakma és értelem "hóhérai".

Nem bántam meg, hogy évente közel egy hónapot tanultam és részt vettem foglalkozásokon, ahol lehetett tanulni, de alkalmazni nem, azt a tanítást melyet kaptam, "neves" kollégáktól, vezetőktől.

Megjegyezném, soha nem hasaltam el.

Szerencsére vállalkozásom megengedte a távolmaradásom, de sok játékvezetőnek ez igazi nagy akadály és eleve hátrányból indulnak a semmibe.

Kedves kollégáim, tények makacs dolgok, itt a befektetett munka nem mindig kamatozik, nem játszik az egyetem, két nyelvvizsga, jó fizikum, nem vagyok nagyképű de talán a mérkőzés vezetés sem. Évente én négy alkalommal voltam megyémben Talent és Előkészítő napon, most ez hat nap.

Nem vettem volna részt, akkor figyelmeztettek fentről, nem helyes. 

Minek?? 

Megyékre megint ráterhelik a kötelező "feladatokat", de semmi eszközt, anyagi támogatást nem kapnak a Pesti fiúktól.

Vajon lesz kiút ebből???

Vajon mikor kezdi el VALAKINEK csípni a szemét az eredménytelenség???

Vajon KASSAI után hol vannak az "AKADÉMISTA" kiválasztottak?? 

Az élet nagy rendező,de ne feledjük,tanulni csak a legjobbtól szabad.... Akadémia vezetők vajon azok??? Jelenlegi Országos vezetőink azok??? Elgondolkodtató.....nem kicsit, nagyon. 

Köszönöm a Megyei Játékvezető Bizottságnak, hogy gondoltak rám, mellém állva legalább nem kellett befejeznem pályafutásom, pedig tettek róla, hogy megundorodjam ettől a csodálatos "szakmától".

Köszönöm a kollégáimnak, hogy "visszafogadtak", gyengeségemet elfogadva, nem szokásom feladni, de "szemtől-szemben" elég volt. Köszönm a weboldal szerkesztőinek, hogy ebben a nagy ellenszélben bemutatják a szomorú magyar valóságot, a tönkretett magyar játékvezetést. 

Többi Akadémistának sok sikert, jó munkát, nagyon sok türelmet, és ahogy szoktuk mondani-birka üzemmódot...
Hozzászólások: